Tarom suspendă zborurile spre şi dinspre Chişinău. Republica Moldova și-a închis spațiul aerian

#Război Ucraina-Rusia

Compania Tarom a decis suspendarea tuturor zborurilor spre și dinspre Chișinău, după ce Republica Moldova și-a închis spațiul aerian, în contextul războiului Rusia-Ucraina declanșat joi dimineață, 24 februarie.

Tarom suspendă zborurile spre şi dinspre Chişinău Foto: Arhivă
Tarom suspendă zborurile spre şi dinspre Chişinău Foto: Arhivă

Reprezentanții companiei Tarom au transmis joi și un mesaj prin intermediul căruia își anunță pasagerii că zborurile spre și dinspre Chișinău au fost suspendate, în urma conflictului iscat între Ucraina și Rusia.

Tarom suspendă zborurile spre şi dinspre Chişinău

  „Dragi pasageri, vă informăm faptul că Republica Moldova şi-a închis spaţiul aerian începând de astăzi, 24 februarie 2022, ora 12:02, având în vedere situaţia de conflict din regiune.

În acest sens, TAROM suspendă operarea zborurilor spre/dinspre Chişinău, începând de astăzi (zborurile RO201, RO202, RO207, RO208, RO209 şi RO210)”, a transmis compania aeriană pe Facebook.  

Persoanele care au achiziţionat deja bilete de avion spre sau dinspre această destinație pot opta pentru returnarea contravalorii acestora sau emiterea unui voucher TAROM pe care să-l folosească în viitor pentru alte călătorii.

Aceștia pot contacta Call Center-ul în acest sens, la numerele de telefon (+4) 021.9978 sau (+4) 0371.529.000 de luni până duminică, în intervalul orar 08:00-22:00 sau pe e-mail la contact@tarom.ro şi rezervari@tarom.ro. 

Totodată, și compania aeriană Wizz Air a anunţat în decursul zilei de joi, că suspendă temporar toate operaţiunile de zbor în Ucraina, în urma închiderii spaţiului aerian și a declanșării conflictului din regiune.

Republica Moldova se așteaptă la un val de zeci de mii de refugiați

Între timp, în Republica Moldova deja s-au format cozi uriașe la granițele cu Ucraina, după ce Rusia a decis să pornească atacul. Președintele Moldovei, Maia Sandu, a anunțat că țara sa cere cetățenilor aflați în Ucraina să vină acasă și se așteaptă la zeci de mii de refugiați în următoarele zile.

În România, ministrul de Externe a cerut activarea Articolului 4 din tratatul NATO, iar AICI poți vedea ce înseamnă acest lucru. Mai multe orașe din Ucraina s-au trezit joi dimineață, 24 februarie, cu alerte de război și explozii ale bombelor rusești.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net