Sorana Cîrstea și Ion Țiriac Jr. nu-și mai ascund relația! Ce gest a făcut sportiva: „Îți mulțumesc pentru că-mi oferi...”

Sorana Cîrstea, mesaj emoționat de ziua de naștere a iubitului său, Ion Țiriac Jr. Sportiva i-a transmis cele mai frumoase cuvinte celui alături de care are o relație de câțiva ani, dar pe care până acum nu au oficializat-o. Mesajul pe care Țiriac Jr. l-a primit de la talentata și frumoasa sportivă l-a impresionat profund!

Ce mesaj i-a transmis Sorana Cîrstea lui Ion Țiriac Jr. de ziua lui
Ce mesaj i-a transmis Sorana Cîrstea lui Ion Țiriac Jr. de ziua lui

Ce mesaj i-a transmis Sorana Cîrstea lui Ion Țiriac Jr. de ziua lui

Astăzi, 22 septembrie, Ion Țiriac Jr. are numai motive de bucurie. Acesta împlinește 47 de ani și chiar de ziua lui a primit cel mai emoționat mesaj cu ocazia aniversării sale, de la nimeni alta decât Sorana Cîrstea (33 de ani), partenera sa alături de care trăiește o poveste de dragoste de aproximativ 3 ani de zile. Cuvintele au fost transmise de Sorana chiar într-un InstaStory, acesta fiind primul mesaj public pe care i-l adresează direct iubitului său, care după cum afirmă, o susține foarte mult.

„La mulți ani! Îți mulțumesc pentru că-mi oferi umerii tăi, pe care să mă ridic pentru a-mi atinge visurile!”, a transmis Sorana Cîrstea.

Deși până acum cei doi au fost foarte discreți în privința relației lor și chiar s-a zvonit că Țiriac Jr. i-ar fi interzis Soranei să vorbească public despre povestea lor de iubire, iată că acesta nu s-a mai sfiit și i-a răspuns imediat la mesaj sportivei. Astfel, cei doi dau de înțeles, în sfârșit, că există o profundă legătură între ei. În orice caz de-a lungul timpului Țiriac Jr. a fost zărit la meciurile Soranei și chiar i-a luat apărarea în mod public atunci când a fost acuzată că are o mentalitate învechită după ce a postat un mesaj pe Instagram referitor la feminitate și masculinitate.

„Urări speciale de la cea mai specială persoană...”., a fost răspunsul lui Ion Țiriac Jr.

Sorana nu este în țara de ziua iubitului său

Touși, iată că de ziua partenerului său, Sorana a plecat pentru a participa turneele WTA 250 Ningbo (25 – 30 septembrie), WTA 1000 Beijing (30 septembrie – 8 octombrie) și WTA 500 Zhengzhou (9 – 15 octombrie).

Suntem siguri că Ion Țiriac Jr. o va susține din tot sufletul pe sportiva noastră care are un an fantastic în ceea ce privește carieră, aflându-se pe locul 25 în clasamentul WTA. Mai mult, la US Open Sorana a reușit să facă senzație după ce s-a calificat în sferturile de finală. În cadrul unei conferințe de presă de după eveniment sportiva a vorbit și despre iubitul său.

„Singurii oameni cu care am vorbit au fost antrenorul meu, iubitul meu și cu familia mea. Am încercat să țin conversațiile scurte și să vorbesc doar cu acele câteva persoane care îmi sunt aproape la bine și la rău.

Mai târziu, voi vorbi și cu ceilalți, dar pentru mine cel mai important e să am grijă de mine și să fiu profesionistă, iar la mesaje pot răspunde când e timp”, a spus Sorana Cîrstea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net