Soția lui Flick, Denisa Filcea, incursiune în Singapore! S-a întors în locul unde a început transformarea ei! „Întotdeauna am știut că tot ceea ce îmi doresc e...”

Pe 17 martie a susținut un brunch motivațional la care au participat femei din toată țara și cărora le-a vorbit despre puterea feminină.

Denisa Filcea (30 de ani), soția lui Flick Domnul Rimă (40 de ani), este coach motivațional și se bucură din plin acum de reușitele sale pe plan profesional, pentru că are menirea să inspire nenumărate femei să se dezvolte pe mai multe planuri. La o săptămână după acest eveniment, familia lui Flick a plecat într-o nouă vacanță, de această dată la Singapore, iar Denisa a devenit notalgică, și-a adus aminte de unde a plecat și cum a ajuns să își îndeplinească visele și să devină independentă.

La 19 ani m-am urcat într-un avion și am plecat singură într-o țară despre care la vremea aia nici nu știam unde e pe hartă. Am plecat în Malaezia să-mi îndeplinesc cel mai mare vis de atunci: acela de a fi model internațional”, povestește soția lui Flick.

Promisiunea pe care și-a făcut-o atunci pare că a prins contur frumos acum, iar soția lui Flick se poate bucura de roade și de tot efortul depus.

„Mi-am promis că într-o zi mă voi întoarce și voi fi fericită”

Nu a fost o experiență ușoară, însă acum 10 ani când am plecat de aici mi-am promis că într-o zi mă voi întoarce și voi fi fericită, împlinită, iubită, voi avea o familie frumoasă și posibilități financiare să îmi pot lua tot ce nu mi-am permis atunci”, a mai continuat Denisa Filcea.

ACEA ZI ESTE ASTĂZI! M-am întors „acasă”, locul unde a început transformarea spre ceea ce sunt acum. Au trecut 10 ani în care am învățat multe lecții, pe unele le-am trăit de mai multe ori până să le învăț… dar întotdeauna am știut că tot ceea ce îmi doresc e de cealaltă parte a fricii și în toate situațiile m-am ales pe mine și idealurile mele; poate nu mereu din prima, uneori am dat cu capul, am mers mai departe și în final am ales să cred în mine, nu în ceea ce spun ceilalți despre viață. Denisa de atunci, e foarte mândră de ceea ce am ales și am muncit să devin. Visele devin realitate!”, a mai povestit ea, în încheiere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net