Soția lui Pavel Bartoș se reorientează în carieră! Renunță la actorie și alege Medicina: „Va fi un doctor excepțional!”

Pavel Bartoș și soția sa, Anca, și ea actriță, formează un cuplu de mai bine de 20 de ani. Sunt căsătoriți și împreună au o familie minunată, formată din cele trei fiice ale lor – Eva (18 ani), Rita (15 ani) și Sofia (10 ani). Totuși, mulți s-au întrebat de ce soția actorului nu apare în filmele acestuia. În prezent, Anca studiază medicina. 

image

În cel mai recent interviu oferit presei, Pavel Bartoș a vorbit despre relația cu soția sa și planurile pe care femeia le are. Aflăm astfel că Anca, de profesie actriță, își dorește acum să devină medic, studiind deja această ramură. 

Motivul pentru care Anca Bartoș nu a apărut în producțiile soțului său 

Pavel Bartoș este cunoscut pentru talentul său actoricesc și multitudinea de filme și seriale în care a jucat. Anca, soția lui, nu a apărut în niciuna dintre producțiile sale, deoarece timpul nu i-a permis. La vârsta de 46 de ani studiază Medicină, iar soțul ei este sigur că va deveni un medic desăvârșit.

„Niciodată nu poți spune nu, dar acum este foarte focusată pe ce vrea să devină – doctor Anca Bartoș. Îi place foarte mult, învață enorm. A fi student la Medicină e diferit de orice altă viață ca student. Cu atât mai mult, este de admirat că poate face asta în acest moment, cu trei copii și o familie. Mă bucur că și-a găsit calea și este foarte hăruită. Va fi un doctor excepțional.”, a declarat Pavel Bartoș pentru OkMagazine.

Cum arată zilele de weekend în familia Bartoș 

Pavel Bartoș alături de familia lui / foto: Facebook
Pavel Bartoș alături de familia lui / foto: Facebook

Vedeta de televiziune se poate considera un om norocos. Are timp să-l petreacă împreună cu familia, iar zilele de weekend decurg într-o manieră mai mult decât perfectă pentru ei.

„Eu sunt un norocos – ale mele fete mă lasă să mă trezesc un pic mai târziu. Fetele pleacă la școală, soția la facultate și am parte de diminețile mele liniștite, când mă pot organiza pentru „ziua de lucru. Abia le așteptăm (n.r zilele de weekend), sunt dimineți în pijama. Sunt zilele în care, dacă avem chef, facem clătite, stăm în pijamale în pat, ne uităm la un film sau ne jucăm. Dar e clar că sunt dimineți în familie”, a mai povestit Pavel Bartoș.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net