Soțul Ancăi Molnar, gest plin de iubire și durere la câteva zile după ce și-a îngropat soția. Ce a dus la mormântul acesteia

Moartea Ancăi Molnar a semănat doar durere și suferință în sufletele celor care au iubit-o și care i-au fost aproape în ultimele clipe ale vieții sale. Recent, Claudiu, soțul ei, a mers la cimitir și a făcut un gest de-a dreptul emoționant. 

Claudiu și Anca Molnar / foto: Social media
Claudiu și Anca Molnar / foto: Social media

Joi, pe 13 iunie, Anca Molnar (35 de ani) a fost condusă pe ultimul drum. Durerea cea mai mare a fost simțită de către fiul și soțul ei, care nu o mai pot avea alături. 

Soțul Ancăi Molnar, mesaj plin de durere

Cu toate că a luptat cu ultimele puteri pentru a scăpa de nemilosul cancer, boala a fost mai puternică decât Anca Molnar. La scurt timp după ce și-a înmormântat soția, Claudiu a mers la mormântul său, unde a făcut un gest de-a dreptul emoționant: i-a dus cafeaua ei preferată și prăjitura pe care regretata make-up artistă obișnuia să o mănânce: miniamandină. Gestul său a fost făcut cunoscut publicului printr-o postare pe Facebook. 

„Astăzi ți-am adus cafeaua și prăjitura ta preferată "miniamandina". Iubirea mea… Am povestit și le-am consumat împreună. Te iubesc de nu mai pot și totul pare un vis urât care nu se mai termină… Îți simt lipsa tot mai tare, mi-e atât de dor de atingerile tale, strângerile în brațe, săruturile tale dulci… De tot ce făceam împreună. Pffff….”, a scris Claudiu Molnar, pe Facebook.

Claudiu Molnar, răpus de durere după moartea soției 

La scurt timp de la trecerea în neființă a Ancăi Molnar, soțul său și-a exprimat durerea prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare. 

„Împreună la bine și la greu, până când moartea ne va despărți și doar ea a făcut-o până la urmă, dar mult prea devreme….și totuși chiar dacă ne-a despărțit, sufletele noastre vor rămâne pe vecie pereche.  Și mă bucur nespus că mi-a rămas o bucățică din tine “Patrick”…prin el te voi avea mereu lângă mine. Te-am iubit din prima clipa, te iubesc și te voi iubi pentru totdeauna. Rămas bun, iubi meu, și să ai grijă de tine acolo unde mergi, până când ne vom revedea”, a scris Claudiu, soțul Ancăi Molnar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
landscape 2806202 1280 jpg
image
image
image
image
image
image
adina buzatu instagram jpg
banner wiz khalifa png
jennifer lopez violet affleck profimedia jpg
banner shelly png
shannen doherty profimedia jpg
banner wiz khalifa png
banner adrian minune png
Elena Tănase jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net