Ștefan Bănică Jr, emoționat până la lacrimi de Violeta și de Radu. Pozele rare pe care nimeni nu le știa cu artistul: „Te iubesc enorm”

Ultima actualizare:

Violeta Bănică și-a emoționat tatăl până la lacrimi! Astăzi, Ștefan Bănică Jr. împlinește 57 de ani, iar fiica sa i-a transmis un mesaj extrem de emoționant! Tânăra a decis că este cazul să împărtășească cu urmăritorii săi mai multe momente speciale de care a avut parte împreună cu tatăl ei de-a lungul timpului. Mesajul pe care i l-a transmis l-a făcut pe Ștefan Bănică să se emoționeze profund!

Ștefan Bănică Jr. emoționat până la lacrimi de Violeta și de Radu
Ștefan Bănică Jr. emoționat până la lacrimi de Violeta și de Radu

Ștefan Bănică Jr, emoționat până la lacrimi de Violeta și de Radu

Astăzi, Ștefan Bănică sărbătorește din plin! De dimineață, Lavinia Pîrva și fiul său cel mic l-au surprins cu un delicios tort și o mulțime de îmbrățișări. Ulterior, la doar câteva ore, fiica sa Violeta, a decis să îi transmită un mesaj emoționant tatăl său, în mod public, alături de care a postat mai multe fotografii cu momente cheie din viața lor. Postarea a atins sufletele a mii de fani care i-au făcut o mulțime de urări artistului.

Nici Radu nu a uitat de tatăl său. Tânărul care îi seamănă atât de bine lui Ștefan l-a și lăudat tatăl pentru condiția fizică de invidiat. „Cum nu prea îmbătrânești, pot să postes poze din ce an vrea și nu își dă lumea seama.”, a spus Radu pe Instagram.

Deși părinții săi au divorțat când ea era încă mică, Violeta a mărturisit în urmă cu ceva vreme că are o relație deosebită cu tatăl ei. Deși spune că acesta nu își exprimă afecțiunea prea mult prin cuvinte, când vine vorba de acțiuni, Ștefan Bănică știe să își arate iubirea.

Relația mea cu tata este foarte bună. Îi iubesc pe amândoi, normal, de la cer până la pământ. Tata nu vorbește foarte mult, doar că sunt chestiile alea mici pe care nu le spui neapărat, dar le arăți prin gesturi, care contează foarte mult la el și îmi place asta la el și la mine la fel.”, spunea în urmă cu ceva Violeta.

Totodată, relația lor deosebită s-a observat încă de anul trecut, când Violeta a urcat pe scenă alături de tatăl său celebru, într-un spectacol la Sala Palatului, unde au interpretat o melodie deosebită împreună.

Mi-a plăcut de mică arta. Mi-a plăcut să desenez, deși desenam oribil, mi-a plăcut să pictez, să dansez, să cânt, să cânt la pian, actoria a început să-mi placă de mică. Toate lucrurile acestea cu care am fost învățată de mică au devenit pasiunile mele, deși nu aș profesa în acest domeniu, pentru că, într-adevăr, îmi place mai mult partea aceasta de Drept, în care mă îndrept.”, a spus Violeta Bănică în emisiunea „Întâlnire cu Arta”, de la Spectacola și DC News.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
stefan banica jpg
Banner Fuego
radu beligan jpg
image png
Banner Vărul Săndel
Banner Theo Rose nunta
girl 5801502 1280 jpg
sebok jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net