Ștefan Bănică Jr, o viață dedicată publicului. Cum a reușit să iasă din umbra celebrului tată: «Îmi doream să devin din ce în ce mai bun»

Numele lui Ștefan Bănică Jr. este cunoscut de o țară întreagă prin prisma activității sale în domeniul muzical. Atunci când nu se află pe scenă pentru a-i încânta pe fani cu muzica sa, Ștefan Bănică Jr. este în sala de repețiții de la teatru sau filmează pentru emisiunile la care participă. Artistul a oferit un interviu în care a vorbit despre munca pe care a depus-o pentru a se face remarcat într-un domeniu în care celebrul său tată a strălucit.

image png
Ștefan Bănică Jr. a vorbit despre actorie, muzică și idealuri

Într-un interviu acordat publicației Adevărul, Ștefan Bănică Jr. a vorbit cu sinceritate despre succesul timpuriu de care s-a bucurat și despre modul în care a reușit să se ridice la înălțimea așteptărilor. A descoperit pasiunea pentru muzică atunci când era adolescent și l-a avut ca model pe tatăl său, de la care a învățat lecții importante despre viață. 

Ștefan Bănică Jr. a declarat că nu s-a simțit niciodată sub presiune din cauza succesului de care a avut parte tatăl său, din contră. Era încântat de faptul că părintele său era atât de bine văzut de către cei din jur. „Artistul nu a simțit niciodată că a trăit în umbra lui Ștefan Bănică, potrivit propriilor spuse. Îmi plăcea că oriunde mă duceam cu tatăl meu, toată lumea îl cunoştea, iar lui îi plăcea să stea de vorbă cu oamenii. Şi uneori poate mă deranja faptul că oamenii „furau“ într-un fel din timpul meu cu el", a povestit Ștefan Bănică Jr.

stanga
dreapta
stefan banica png
Andrei Dutu si Stefan Banica jpg
stefan banica png
stefan banica fiica jpeg
loredana stefan banica jr jpg
5 stefan banica jr si fiul cel mare radu stefan 1 jpeg
radu stefan banica jpeg
stefan banica jr jpeg
radu stefan banica jpg
4 stefan banica la filmari de craciun foto vali greceanu scaled jpeg

Ștefan Bănică Jr. a fost un adolescent timid și ambițios

Întrebat cum era în adolescență, artistul a dezvăluit că a fost un tânăr extrem de ambițios, dar și timid. 

"Eram un amestec de timiditate şi determinare. Aveam visuri, ca orice adolescent. Asta spun şi azi în concertele mele, că adolescenţa mi se pare cea mai frumoasă perioadă din viaţa unui om, tocmai pentru că vârsta îţi dă posibilitatea să visezi, să nu ai limite. Îmi doream să devin un actor bun, din ce în ce mai bun, să fac teatru, să fac filme, să fac showuri de televiziune, aşa cum îl văzusem pe tata cu Stela Popescu", a relatat Ștefan Bănică Jr. 

Chiar și în ziua de astăzi, actoria reprezintă pentru solist un punct de referință. Actoria îi oferă posibilitatea de a trăi experiențe la un alt nivel de intensitate și de a se transpune în pielea personajelor pentru a ajunge mai ușor la public. "Actoria, pentru mine, este baza a tot ceea ce fac, e profesia care îmi dă posibilitatea să fiu altcineva, care îmi ascute simţurile, care mă face să-mi doresc să cunosc mai bine oamenii şi care îmi dă o satisfacţie greu de egalat. Actoria e, pentru mine, pasiune, disciplină, dăruire, fixare şi măsură". 

Radu calcă pe urmele tatălui său, Ștefan Bănică Jr.

Ștefan a vorbit și despre întâlnirea dintre generații și emoția pe care a simțit-o atunci când a urcat pe scenp alături de fiul său, Radu Ștefan, care îi calcă pe urme. Adolescentul este talentat atât în domeniul muzical, cât și cel al actoriei și a câștigat simpatia publicului prin participarea la emisiunea "Te cunosc de undeva", acolo unde a reușit transformări cu adevărat spectaculoase.

Citește continuare articolului pe Adevărul

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
the sandman jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
artista lacul morii 3 PNG
zodiac 600x400 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg