Ștefan Bănică Jr, o viață dedicată publicului. Cum a reușit să iasă din umbra celebrului tată: «Îmi doream să devin din ce în ce mai bun»

Numele lui Ștefan Bănică Jr. este cunoscut de o țară întreagă prin prisma activității sale în domeniul muzical. Atunci când nu se află pe scenă pentru a-i încânta pe fani cu muzica sa, Ștefan Bănică Jr. este în sala de repețiții de la teatru sau filmează pentru emisiunile la care participă. Artistul a oferit un interviu în care a vorbit despre munca pe care a depus-o pentru a se face remarcat într-un domeniu în care celebrul său tată a strălucit.

Ștefan Bănică Jr. a vorbit despre actorie, muzică și idealuri
Ștefan Bănică Jr. a vorbit despre actorie, muzică și idealuri

Într-un interviu acordat publicației Adevărul, Ștefan Bănică Jr. a vorbit cu sinceritate despre succesul timpuriu de care s-a bucurat și despre modul în care a reușit să se ridice la înălțimea așteptărilor. A descoperit pasiunea pentru muzică atunci când era adolescent și l-a avut ca model pe tatăl său, de la care a învățat lecții importante despre viață. 

Ștefan Bănică Jr. a declarat că nu s-a simțit niciodată sub presiune din cauza succesului de care a avut parte tatăl său, din contră. Era încântat de faptul că părintele său era atât de bine văzut de către cei din jur. „Artistul nu a simțit niciodată că a trăit în umbra lui Ștefan Bănică, potrivit propriilor spuse. Îmi plăcea că oriunde mă duceam cu tatăl meu, toată lumea îl cunoştea, iar lui îi plăcea să stea de vorbă cu oamenii. Şi uneori poate mă deranja faptul că oamenii „furau“ într-un fel din timpul meu cu el", a povestit Ștefan Bănică Jr.

Ștefan Bănică Jr. a fost un adolescent timid și ambițios

Întrebat cum era în adolescență, artistul a dezvăluit că a fost un tânăr extrem de ambițios, dar și timid. 

"Eram un amestec de timiditate şi determinare. Aveam visuri, ca orice adolescent. Asta spun şi azi în concertele mele, că adolescenţa mi se pare cea mai frumoasă perioadă din viaţa unui om, tocmai pentru că vârsta îţi dă posibilitatea să visezi, să nu ai limite. Îmi doream să devin un actor bun, din ce în ce mai bun, să fac teatru, să fac filme, să fac showuri de televiziune, aşa cum îl văzusem pe tata cu Stela Popescu", a relatat Ștefan Bănică Jr. 

Chiar și în ziua de astăzi, actoria reprezintă pentru solist un punct de referință. Actoria îi oferă posibilitatea de a trăi experiențe la un alt nivel de intensitate și de a se transpune în pielea personajelor pentru a ajunge mai ușor la public. "Actoria, pentru mine, este baza a tot ceea ce fac, e profesia care îmi dă posibilitatea să fiu altcineva, care îmi ascute simţurile, care mă face să-mi doresc să cunosc mai bine oamenii şi care îmi dă o satisfacţie greu de egalat. Actoria e, pentru mine, pasiune, disciplină, dăruire, fixare şi măsură". 

Radu calcă pe urmele tatălui său, Ștefan Bănică Jr.

Ștefan a vorbit și despre întâlnirea dintre generații și emoția pe care a simțit-o atunci când a urcat pe scenp alături de fiul său, Radu Ștefan, care îi calcă pe urme. Adolescentul este talentat atât în domeniul muzical, cât și cel al actoriei și a câștigat simpatia publicului prin participarea la emisiunea "Te cunosc de undeva", acolo unde a reușit transformări cu adevărat spectaculoase.

Citește continuare articolului pe Adevărul

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net