Ștefan Bănică, adevărul despre imaginile cu ochii vineți. ”Nu pot să-mi închipui”

Ultima actualizare:

Câteva imagini cu Ștefan Bănică i-au îngrijorat pe fanii artistului zilele trecute. Actorul, solistul și juratul de la X Factor a fost surprins cu ochii vineți pe stradă și s-a specualt că ar fi suferit o intervenție estetică. Click! a vrut să afle chiar de la Ștefan Bănică ce s-a întâmplat, iar vedeta Antenei 1 ne-a oferit o declarație în exclusivitate.

stefan banica exlusiv png

Zilele trecute au circulat niște imagini cu Ștefan Bănică (54 de ani), jurat la emisiunea "X Factor", de la Antena 1, în care acesta părea vânat la ochi.

Toată lumea a început să se întrebe ce a pățit actorul de la Teatrul de comedie și au început să apară speculațiile. Ba că ar fi fost implicat într-un conflict, ba că ar fi apelat la bisturiul medicului estetician.

Mai mult, Ștefan Bănică a fost surprins în momentul în care a oprit mașina în fața unei farmacii din Dorobanți, centrul Capitalei, și a intrat pentru a-și lua câteva medicamente, ceea ce a întărit bănuielile că ar fi vorba despre ceva serios.

Cel mai mult s-a discutat despre o posibilă intervenție chirurgicală la pleoape, menită să mai șteargă câțiva ani de pe chipul unei vedete de un asemenea calibru.

Ștefan Bănică: ”Nu m-am operat și nu am nici o problemă de sănătate”

Ei bine, actorul cântăreț și vedetă de televiziune a ținut să facă lumină în acest caz, cu o declarație în exclusivitate pentru Click!

"Am rămas total uimit de asemenea știre. Probabil paparazzi au prins o poză în care lumina făcea niște umbre la ochi. Altfel nu pot să-mi închipui. Nu m-am operat și nu am nici o problemă de sănătate.

Dacă vreți, vă puteți uită la video-ul pe care l-am filmat ieri și l-am pus pe rețelele sociale", ne-a mărturisit actorul care se pregătește de noi apariții în piese de teatru și în spectacole unde va cânta live.

În plus, artistul se pregătește de un nou show de televiziune. Pe 20 februarie actorul va urca pe scena Teatrului de Comedie, unde va juca în "La Pulce" împreună cu Emilia Popescu.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net