Ștefan Bănică, cu ochii vineți pe stradă. Ce s-a întâmplat cu artistul

Ultima actualizare:

Ștefan Bănică și-a făcut apariția pe o stradă din centrul Capitalei cu ochii vineți, iar cauza acestei probleme de sănătate este una total neașteptată.

Ștefan Bănică, cu ochii vineți pe stradă. Ce s-a întâmplat cu artistul
Ștefan Bănică, cu ochii vineți pe stradă. Ce s-a întâmplat cu artistul

Ștefan Bănică și-a făcut apariția pe o stradă din Capitală cu ochii tumefiați, ipostază care i-a intrigat pe fani și care a dat de gândit că artistul ar fi putut fi implicat într-un conflict.

Bănică a fost surprins în momentul în care a oprit mașina în fața unei farmacii din Dorobanți, centrul Capitalei, și a intrat pentru a-și lua câteva medicamente, semn că afecțiunea necesită îngrijire de specialitate.

Această situație este una surprinzătoare, având în vedere că Ștefan Bănică este un artist foarte îndrăgit de public și nu este genul de persoană care intră în conflicte.

Speculațiile au început deja să apară pe marginea a ceea ce s-a întâmplat cu artistul, care a fost zărit cu ochii vineți pe străzile din Capitală, iar imaginile publicate de CANCAN.ro vobesc de la sine. 

Este foarte posibil ca Ștefan Bănică să fi suferit o intervenție chirurgicală, ar fi vorba de fapt despre o blefaroplastie inferioară, procedură menită să întinerească aspectul ochilor. 

Este cunoscut faptul că Ștefan Bănică vrea să apară impecabil în fața publicului și este posibil ca vedeta să-și fi dorit să aibă o imagine cât mai fresh la viitoarele concerte și apariții publice.

Ștefan Bănică are o viață sentimentală furtunoasă

Ștefan Bănică este incontestabil un artist foarte popular, a cărui carieră a început la vârsta de 18 ani, când a jucat în filmul Liceenii.

El a fost căsătorit cu două dintre cele mai celebre prezentatoare din România, este vorba de Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. Din nefericire, niciunul dintre aceste mariaje nu a fost menit să dureze.

Despre căsnicia cu Ștefan Bănică, Andreea Marin a declarat că a fost o perioadă presărată cu probleme emoționale în care ea s-a luptat cu depresia. 

La acest moment, Ștefan Bănică și-a găsit fericirea în brațele Lavinei Pârva, iar relația lor s-a dovedit a rezista trecerii timpului, deși nimeni nu se aștepta ca idila lor să se transforme în ceva serios.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net