Știi cu ce se ocupă 1Q Sapro atunci când nu face muzică? „Le fac de 3 ani”

Cunoscut ca muzician sub pseudonimul de 1Q Sapro, Cezar Cristea a făcut și multă televiziune, iar de ceva timp este și artist, creator de opere de artă. L-am întâlnit pe 1Q Sapro zilele trecute la Romaero București, la MoBU - Kilometrul 0 al artei, și ne-a povestit ce face acolo.

1Q Sapro s-a apucat de pictat și creat lucrări artistice
1Q Sapro s-a apucat de pictat și creat lucrări artistice

Invitați la MoBU, la Romaero, printre exponate și colecții de artă l-am zărit pe 1Q Sapro, solist și om de televiziune. Apoi, ne-am amintit că artă nu e ceva nou pentru el. A mai expus la fostul club al Marijuanei. Ce face? Cum îi merge? Ce planuri are? Ne-a povestit chiar el!

”1Q Sapro pictează, și da, am făcut și la Marijuana o expoziție personală unde am  avut destul de multe proiecte, peste 50. Urmează un alt vernisaj care se desfășoară la Romanian Art Movement pe Regina Elisabeta 37.

Am exponate din mozaic, din sticlă de murano, care îmi iau o lună de zile să le fac. Îmi place să pictez în ulei. Mie îmi zboară multe idei prin cap și îmi aleg din ele. Le fac de 3 ani. Nu știu dacă a existat prima pasiune, a doua. Eu nu am încetat să cânt, doar că m-am concentrat mai tare la pictură, vreau să intru în studioul de înregistrări să trag un material nou, dar pictură voi continua. Am jucat și în piese de teatru, am făcut televiziune și am făcut mereu muzică. Și îmi arde buza să fac din nou muzică”, ne-a povestit 1Q Sapro în cadrul evenimentului. La deschiderea căruia au fost prezenți Amalia Enache, Carmen Tănase, Elvira Deatcu sau Daciana Sârbu.

Ce este MoBu

Între 19 și 28 mai, Romaero București este Km 0 al artei contemporane internaționale. 

La Romaero s-a deschis MoBu
La Romaero s-a deschis MoBu

MoBU, cel mai mare târg de artă contemporană din Europa de Est, și-a deschis porțile pe 19 mai pentru 10 zile pline de artă în toate formele ei actuale, conferințe, experiențe vizuale, augmentate și interactive, în compania artiștilor, a galeriștilor, a presei și a zeci de celebrități din lumea culturală, media și digitală din România.

22.000 de metri pătrați la interior și în exterior, din care 5.500 mp spațiu expozițional si de vanzare de artă pentru cei 200 de artiști din pictură, sculptură, fotografie, artă digitală, street art sau realitate augmentată din întreaga lume și 40 de galerii de artă, o expoziție-eveniment a marelui artist de origine română Daniel Spoerri care însumeaza 120 de lucrări, în valoare de 2 milioane de euro, conferințe valoroase sub titlul ”Etică, dragoste și politică” ce îl vor avea cap de afiș pe celebrul scriitor Pascal Bruckner, o expoziție într-un avion și nenumărate lansări, ateliere pentru copii, sesiuni de live painting și live music, artiști care își vor muta șevaletul în hangarul de la Romaero, toate și multe altele se vor derula în cele 10 zile de MoBU. Programul evenimentului este detaliat pe https://mobu.art/ro/program.

Peste 200 de artiști sunt confirmați și își vor prezenta lucrările la târg, o listă actualizată poate fi găsită pe pagina de web a MoBU.

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net