Tatăl lui Randi, în scandal cu primarul Piteștiului!

Tatăl lui Randi, fostul profesor de fizică Ștefan Ropcea, este nemulțumit de facturarea mare la apă. Consideră că cetățenii sunt țepuiți și arată cu degetul spre edil. Pensionarul s-a prezentat la ședința Consiliului Local și a spus ce l-a nemulțumit. Primarul consideră că i-a stricat reputația și vrea să îl dea în  judecată.

Randi, alături de tatăl lui
Randi, alături de tatăl lui

Pe Randi îl cunoaște toată lumea- un artist talentat, care a reușit să se remarce și internațional. Este fiul unui reputat profesor de fizică, acum ieșit la pensie, și care se luptă cu nedreptățile făcute cetățenilor de către autorități.

Ștefan Ropcea este supărat de anumite furturi realizate de Societatea Apă Canal 2000 și îl "urechează" pe primar. Tatăl lui Randi se află de zece ani în război cu aceasta societate despre care spune că păcălește cetățenii cu taxarea apei care se scurge în canal.

Tatăl lui Randi, la un pas să fie dat în judecată de primarul din Pitești

Joi, 24 martie, fostul profesor s-a prezentat la ședința Consiliului Pitești și a verbalizat toate aceste nereguli. „Lupt cu această societate de 10 ani sunt protejați edilii locali. Furtul este consolidat de către edilii locali. Domnul ministru actual al Dezvoltării i-a trimis domnului Gentea o scrisoare prin care l-a rugat să analizeze situația. N-a analizat-o!  Ia cerut în urmă cu puțin timp (n.r. primarul Gentea) demisia lui Marinescu (n.r. directorul Societății Apă Canal) acum îl susține pentru că sponsorizează FC Argeș.", a spus tatăl lui Randi, scrie epitesti.ro.

Citește și: Randi, declarație surprinzătoare: ”Eu n-am iubit niciodată’’

Iată că Ștefan Ropcea nu se lasă și vrea să scoată la iveală multe erori, lucru care l-au scos din sărite pe edilul Piteștiului, în speță Cristian Gentea, care l-a amenințat cu judecata. Consideră mincinoase acuzațiile fostului profesor și denigratoare, motiv pentru care i-a promis că îl va da în judecată.

„Domnule profesor, m-ați jignit pe mine când ați zis că edilii Piteștiului acoperă Apă Canal. Ne întâlnim în instanță amândoi pentru ce ați zis acum. Nu mai spuneți, domnule, prostii, că vă aude lumea și râde de dvs", a spus edilul. Se pare că fostul profesor este susținut de către localnici și îl pun la zid pe primar. "Dl profesor are dreptate cu facturarea greșită a apei. Îl ameninți cu judecata, dar o să ai o surpriză.", a comentat o persoană. 

Tatăl lui Randi, supărat de muntele de gunoaie aruncate prin pădure

Odinioară, fostul profesor de fizică a mai ridicat o problemă, cea a gunoaielor din pădurea din apropierea casei. De multe ori chiar el le-a adunat în saci, însă a cerut și ajutorul autorităților

,,Sunt gunoaie rezultate din recondiționarea apartamentelor. Pentru că nu au voie să le pună la tomberon oamenii le aduc aici. Nu le convine să le ducă în altă parte pentru că atunci trebuie să plătească și atunci decât să plătească preferă să le lase aici în pădure.  Dorim ca oficialii noștri să ia măsuri cat mai repede.", spunea, la vremea respectivă, tatăl lui Randi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net