Teo și Andreea Marin vor să-și modifice total înfățișarea! Trucuri de superstar la care vor să apeleze

Ultima actualizare:

Teo și Andreea Marin, două mari dive de televiziune, sunt puse pe fapte mari anul acesta. La 47 de ani, Andreea Marin vrea să slăbească, iar Teo Trandafir își dorește silicoane la 52 de ani. Iată ce au spus cele mai îndrăgite vedete din showbiz. 

Andreea Marin și Teo Trandafir. Sursa foto: Playtech.ro
Andreea Marin și Teo Trandafir. Sursa foto: Playtech.ro

Teo Trandafir vrea să-și pună silicoane

A slăbit peste 50 de kilograme după ce și-a tăiat stomacul, însă acum își dorește încă o modificare, tot de ordin estetic. Teo Trandafir a uimit  audiența după ce a spus că vrea să-și pună implanturi mamare. În cadrul emisiunii pe care o moderează la Kanal D, Teo Trandafir a fost întrebată care este partea corpului de care nu este pe deplin mulțumită, iar răspunsul a venit foarte relaxat și asumat. 

„Mi-e frică de anestezia generală. Vreau să-mi pun. Nu de toți banii”, a spus Teo Trandafir la Kanal D, precizând că nu dorește să aibă sânii exagerați de mari.

Andreea Marin vrea trup de adolescentă

Andreea Marin a fost răsfățată de "soacră" si s-a îngrășat. Mama lui Adrian Brâncoveanu a adus bunătăți de sărbători, iar zâna nu s-a putut opri. A luat câteva kilograme în greutate, care se observa cu ochiul liber, însă a luat măsuri pentru eliminarea lor. Andreea urmează o dietă recomandată de nutriționist, cu care a slăbit deja 3 kilograme. „Mă simt mai bine ca la finalul de an. Am început cu energie bună, saună, masaj, alergare zi de zi. E o chestiune asumată. Decembrie este luna sărbătorilor la mine în familie, nu ținem diete de sărbători, ne place viața.

Mănânc poale în brâu, sarmale cu smântână, ardei, pâine caldă. Mama prietenului meu gătește extraordinar, a venit la noi încărcată numai cu bunătăți făcute în casă.La fel de asumat este și începutul lui ianuarie, ne punem pe o direcție, nu pentru că este importantă silueta, ci pentru că este importantă sănătatea. În ianuarie se schimbă treaba. De lunea trecută am început o dietă destul de drastică, dată de nutriționist, știu care sunt riscurile și de aia nu mă iau după alții și nu o recomand nimănui.

Sunt importante sarea, piperul, verdețurile, te ajută să faci mâncarea dietetică mai gustoasă. Dar fără dulce, dar o dată pe săptămână am voie o salată de fructe, fără prăjeală, fără carbohidrați, fără carne cu grăsime”, a mărturisit vedeta, în emisiunea lui Cristi Brancu.

image
image
image
image
image
image
banner ioana nastase png
banner america express png
 “Se încheie un an agitat din viața mea și îmi doresc mai mult ca oricând să îi am lângă mine pe cei mai apropiați prieteni și colaboratori la o super petrecere", spune Oana Radu
Smiley Neversea
image png
ruby jpg
mariah carey profimedia 0108119864 jpeg
Dan Negru jpg