Tiktokeriță celebră, părăsită de iubit înainte de Crăciun. A trăit cea mai mare dezamăgire: „Era un nenorocit”

Marilu Dobrescu este una dintre cele mai apreciate și urmărite tiktokerițe de la noi. Roșcata a povestit totul despre cel mai greu episod pe care l-a trăit, unul pe care cu siguranță nu-l poate uita vreodată.

Tiktokeriță celebră, părăsită de iubit înainte de Crăciun

Tiktokerița Marilu Dobrescu a povestit totul despre episodul neplăcut pe care l-a trăit în urmă cu ceva timp, chiar înainte de Crăciun. 

Aceasta a fost părăsită de iubit cu doar câteva zile înainte de marea sărbătoare și le-a mărturisit urmăritorilor săi de pe TikTok totul despre cât de toxic era partenerul ei de viață.

„Cum m-a părăsit iubitul de Crăciun, cum s-a dus la alta și cum, după, m-a cerut de nevastă. Este vorba de fostul meu toxic, narcisist, misogin, despre care am mai vorbit și acesta este un episod pe care l-am trăit cu el. Treaba asta s-a întâmplat acum câțiva ani și fix în preajma sărbătorilor, gen cu 3 zile înainte de Crăciun. A decis să plece de acasă și să se despartă de mine.

La momentul episodului acestuia, eu încă nu-mi dădeam seama, eram încă o gâscă. Eram în stadiul în care făcea orice voia din mine... De la bani, la locuință, stătea acasă la mine, folosea banii mei și așa mai departe...

Era un prinț de-ăsta. Era un nenorocit, dar trebuie să recunosc, avea cea mai bună tehnică de manipulare pe care am cunoscut-o vreodată pentru că atâta timp cât am fost 3 ani împreună, nu m-am prins în ce minciună trăiam. Deși l-am tratat ca pe un prinț, tot nu-i conveneau lucruri. Așa că s-a gândit el fix înainte de sărbători să plece de acasă, pentru că ajunsese să nu mă mai suporte, să se victimizeze. Mă făcea pe mine să mă simt ca un monstru lângă care nu mai poate să trăiască.

Citește și - Cum arată sosia lui Jennifer Lopez. E o tiktokeriță celebră și îi seamănă leit!

Familia mereu mă avertiza că stau lângă un om toxic.

Apartamentul în care stăteam era al meu, el știa de fiecare dată câți bani am, ba chiar îmi spunea că dacă îl iubesc cu adevărat, eu trebuie să plătesc pentru lucruri și așa mai departe...

Practic, pentru că aveam bani, cum dracu să nu-ți arăți iubirea? În fine, deci prințului i s-a pus pata la un moment dat, că trebuie să ia o pauză, să plece de acasă. Totul s-a petrecut cu 3-4 zile înainte de Crăciun.

A fost pentru prima dată în viața mea când am stat singură, am împodobit bradul singură, tristă. Familia mereu mă avertiza că stau lângă un om toxic. Eu eram singură acasă, plângând. Am început să mă prind de niște lucruri și să-mi dau seama că nu trebuie să stau lângă toți oamenii toxici. A început să mă sune fix la începutul anului, să sune și prietenii mei. Ca să mă țină în continuare în șocul ăla toxic, a început să-mi zică orele la care mă va suna în următoarele zile și să-mi spună că trebuie să răspund, pentru a mă apropia tot mai mult de o împăcare. El alimenta chestia asta. Omul nostru, de fapt, înainte să plece de acasă, a căutat pe Tinder ținte la care să se ducă, după ce mă părăsește. A stat pasager la ele, după care a decis să se întoarcă la mine acasă. Apoi s-a întors și m-a cerut de soție”, a spus Marilu Dobrescu, pe TikTok.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
iulia si mihai albu jpg
1 florin piersic png png
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
scena teatru jpg
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net