Trucul de frumusețe al Corinei Chiriac. Ce face pentru a avea un ten de porțelan și cum se menține tânără: „Am multe reţete băbeşti”

La 74 de ani, Corina Chiriac se poate mândri cu un ten impecabil, de puștoaică! Artista, una dintre cele mai frumoase soliste ale Epocii de Aur, nu a cheltuit sume exorbitante pe operaţii estetice și nici nu a frecventat saloane de înfrumuseţare. Cu toate acestea, are, însă, un mic secret pentru a-şi menţine pielea fermă.

Trucul de frumusețe al Corinei Chiriac / foto: arhiva Click!
Trucul de frumusețe al Corinei Chiriac / foto: arhiva Click!

Cu părul mereu aranjat și întotdeauna machiată, Corina Chiriac pare că nu mai îmbătrânește. Cu siguranță o grămadă de bărbaţi întorc capul pe stradă și acum după artistă, mai ales că la 74 de ani are un ten de puştoaică. Solista a pledat mereu pentru naturaleţe. Care sunt trucurile de frumusețe ale Corinei Chiriac?

Ei bine, se pare că artista se ferește de soare. Bineînțeles, a recunoscut că la fel de important este și ce alimente consumi, însă, de fiecare dată când iese din casă, nu pășește pe ușă fără să folosească crema de protecție solară.

În urmă cu 20 de ani în urmă, am făcut o operaţie majoră, în urma căreia doctorul mi-a zis să am grijă cu pielea. Am fost foarte ascultătoare. Contează foarte mult şi ce mănânci. De zeci de ani nu mă mai expun cu faţa la soare”, a declarat Corina Chiriac, cu câțiva ani în urmă, la Antena Stars.

Corina Chiriac: „Am multe reţete băbeşti, toate naturale”

De altfel, înainte de a împlini 67 de ani, solista ne mărturisea că știe foarte multe rețete băbești, toate naturale, la care apelează pentru a avea un ten impecabil.

Am multe reţete băbeşti, toate naturale. Pentru ten folosesc lapte Doina, un gălbenuş de ou pe care îl separ de albuş, îl pun în palmă şi-l sparg pe faţă. Cu cât este mai proaspăt şi de ţară, cu atât este mai bun. Mai am o reţetă: o lingură de smântână naturală din piaţă, cu cremă românească Apidermin, care este fantastică. În rest, beau foarte multă apă rece.

Să ştiţi că nu am nimic împotriva operaţiilor estetice, dar dacă nu e nevoie, nu fac şi, deocamdată, cred că nu am nevoie. Pentru păr, tot gălbenuşul de ou e sfânt. Două gălbenuşuri puse direct pe păr dau vitamină şi strălucire”, ne spunea Corina Chiriac.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2060770343 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
maria dragomiroiu si sotul bebe mihu 4 webp
Alin Oprea a spus adevărul despre despărțirea Talisman foto arhivă personală
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
image
actualitate.net
image
actualitate.net