Trupa Alb Negru trece iar prin schimbări. Cine părăsește formația

Ultima actualizare:

După ce în iulie 2020 trupa Alb Negru și-a mărit componența, ajungând în formulă de patru, impreună cu Rareș Varniote și Ralflo, iată că Andrei Ștefănescu și Kamara pierd acum un membru. E vorba de Ralflo, care a decis să se transforme în interpret și compozitor.

Trupa Alb-Negru
Trupa Alb-Negru

În ultima perioadă, Ralflo (Rafael Verlaine) a lucrat din greu atât ca și compozitor, cât și că interpret în trupa Alb Negru, iar acum a venit rândul lui să-și lanseze o piesă solo. Este vorba despre "O să pot", o poveste pe note în care solistul mărturisește că o ia de la capăt în noi încercări muzicale.

Astfel că, după colaborările de succes cu Beatrice Dragnea și alți soliști de top, iată că Ralflo se lansează și solo cu piesa "O să pot", la care a colaborat cu aceeași Aura Gheorghe (LEA) pentru versuri.

"Pentru mine, această piesă este un nou început. După cum poate se știe, nu mai sunt împreună cu formația Alb Negru, nu mai cânt cu ei. În viață poți merge mai departe și dacă ai încredere în tine poți face orice. Am ales să fiu pe drumul meu, să merg pe ceea ce simt, să cânt ceea ce simt și vreau și să colaborez cu cine vreau eu.

Legat de piesă, este una de dragoste, este vorba de o despărțire. Orice ar fi, dacă ai căzut, te poți ridica oricând. Colaborez cu Aura Gheorghe (LEA), care este jumătatea mea din studioul de înregistrări, cu care lucrez de peste un an și jumătate, care a scris texte pentru o mulțime de interpreți. Noua noastră piesă nu este pop, însă este altceva, muzică balcanică. Asta prinde acum, asta se ascultă acum, vrem nu vrem. Am amestecat un pic stilurile. Îmi place ce fac și am lucrat pentru toată lumea. Videoclipul a fost regizat de Octavian Lucian și vă invităm să-l vedeți în continuare", povestește Ralflo despre noutățile din viața să profesională.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
image
actualitate.net
image
actualitate.net