Trupul neînsuflețit al lui Naomy a fost adus în țară! Când va fi înmormântată cântareața transgender?

Trupul neînsuflețit al lui Naomy a fost repatriat din Germania. Duminică, de la ora 18, prietenii și apropiații pot veni să-și ia „Adio!” de la Naomy, la priveghiul ce are loc la cimitirul Străulești 2. Tot acolo este programată luni, 13 mai, și înmormântarea cântăreței transgender. 

Cântareața transgender Naomy și-a trăit ultimele clipe în comă pe un pat de spital în Dortmund (Germania), dar în cele din urmă a pierdut lupta cu viața, vineri 19 aprilie, la doar 46 de ani, în urma unui accident vascular cerebral. Prietenii și apropiații au depus eforturi uriașe pentru a-i aduce trupul neînsuflețit în România. 

Două asociații care luptă pentru drepturile comunitații LGBT au reușit să strângă cei 6000 de euro necesari repatrierii trupului neînsuflețit al regretatei Naomy, prima femeie transgender din România.

Trupul lui Naomy a fost repatriat! Înmormântarea are loc luni, la cimitirul Străulești 2

Naomy a fost adusă în România vineri seară, urmând ca, duminică seară 12 mai, să aibă loc priveghiul, iar luni, 13 aprilie, să fie înmormântată. Evenimentul nefericit va avea loc la cimitirul Străulești 2, începând cu ora 10.

„Duminică, 12 mai, va avea loc, de la ora 18 la ora 24, priveghiul la capela cimitirului Străulești 2. Luni, 13 mai, de la ora 10, va fi înmormântarea, la cimitirul Străulești 2”, au transmis prietenii lui Naomy, pe Facebook.

A mai fost nevoie de 8000 de lei pentru înmormântare! Familia nu a avut nici loc de veci!

Pentru a o aduce pe Naomy înapoi în țară, mai multe organizații au depus eforturi uriașe, reușind repatrierea cu implicarea autoritățile române și germane. 6000 de euro a costat repatrierea trupului lui Naomy.

 Aceleași organizații anunțau, cu câteva zile în urmă, că a mai fost nevoie de bani pentru înmormântarea lui Naomy, familia fiind lipsită de orice fel de resurse financiare sau de un loc de veci.

„Mulțumim pentru tot ajutorul vostru pentru Naomy!  Mai avem nevoie de 8000 de lei. 

De când am lansat apelul și până azi am reușit să strângem suma necesară pentru repatriere, iar pentru procedurile de înmormântarea ce vor avea loc la București, mai avem nevoie de 8000 de lei”, a anunțat Identity.Education.

Abandonată la trei zile de la naștere, într-un orfelinat

Naomy Moldovan, cunoscută în show-biz sub numele de Naomy, născută ca Florin Moldovan, pe data de 25 aprilie 1977, în Sighișoara, Mureș a fost o cântăreață, compozitoare și actriță transgender de etnie romă.

A avut o copilărie marcată de drame! A fost abandonată de părinți la doar trei zile de la naștere. A locuit într-un orfelinat din Luduș până la vârsta de 15 ani, iar apoi s-a mutat la București, unde a urmat cursurile Şcolii Populare de Artă.

S-a remarcat în competițiile muzicale, câștigând un număr impresionant de 75 de premii din 103 participări la diverse festivaluri interjudețene și naționale de muzică ușoară din România, performanță recunoscută oficial de Radio România Actualități în anul 1998 prin intermediul lui Titus Andrei. 

În 2014, ea a cunoscut notorietatea după ce a participat la Selecția Națională pentru Eurovision cu piesa „Dacă tu iubești”, scrisă de Rareș Borcea si compusă de Jimi Laco, unde a obținut locul 10 și un total de 3 puncte.

Artista și-a făcut debutul în cinematografie cu rolul lui Adriani în filmul „Gadjo dilo”, cunoscut în română ca „Străinul nebun” și în engleză ca „The Crazy Stranger”, o producție franceză din anul 1997, filmată în România și regizată de Tony Gatlif.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
apartament bucuresti 2 jpg
image
image
image
image
image
image
andreea banica (1) jpg
stefan floroaica sanziana negru instagram jpg
banner rica raducanu png
tj miles si iubita jpg
Costi Ioniță și Jason Derulo s-au întâlnit în Dubai
WhatsApp Image 2024 06 24 at 09 22 21 (1) jpeg
amalia enache colaj instagram jpg
Stela Enache și  Florin Bogardo jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net