Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i interesează…”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Vestea că Naomy, cântareața transgender, a trecut în neființă la doar 46 de ani, într-un spital din Germania, în urma unui AVC, i-a șocat pe apropiați. La acest moment se fac eforturi ca trupul neînsuflețit al acesteia să fie adus în țară. Din păcate, familia nu are bani pentru repatriere și nici loc de veci unde să o înmormânteze. 

Vineri 19 aprilie 2024, cântăreața transgender Naomy, pe numele adevărat Florin Moldovan, a încetat din viață la doar 46 de ani, în urma unui accident vascular cerebral, după ce a stat timp de mai multe zile în comă profundă într-un spital din Dortmund (Germania).

Naomy și-a petrecut ultimele zile din viață alături de iubitul ei, care a vegheat-o până și-a dat ultima suflare. 

Prietenii și apropiații lui Naomy au fost devastați de durere la auzul veștii că Naomy s-a stins. S-au mobilizat și vor să ajute financiar familia pentru repatrierea trupului neînsuflețit, în măsura în care costurile pentru aducerea în țară se ridică undeva la suma de 7000-9000 de euro. 

Familia lui Naomy nu are loc de veci unde să o îngroape și nici bani de repatriere 

S-a luat deja legătura cu familia lui Naomy și se fac eforturi ca sora lui Naomy, Floarea, să meargă în Germania pentru a se ocupa de acte sau măcar pentru ca aceasta să dea o procură unui apropiat pentru acest lucru. Din păcate, familia lui Naomy nu are deloc posibilități financiare și nici măcar loc de veci unde să o îngroape. 

 „Ei au fost anuntați de iubitul lui Naomy că a murit”

 „Familia ei stă undeva în Mureș. De abia am reușit să dăm de ei. Ei au fost anuntați de iubitul acesteia că a murit, în limba engleză. Nu se știe ce au înțeles ei. 

Ei au fost vreo 11 frați, unii dintre ei au mai și murit. Acum trebuie să-i convingem să ne dea procură ca să putem merge să repatriem trupul. Ei nu vor să meargă pentru că nu-i interesează și nici nu au bani deloc.

Iubitul lui Naomi a fost cel care a stat cu ea pe perioada cât a fost spitalizată. El ne-a anunțat, era disperat săracul când a murit!”, au dezvăluit surse din comunitatea LGBTQ, pentru Click!

Abandonată la trei zile de la naștere, într-un orfelinat

Naomy Moldovan, cunoscută în show-biz sub numele de Naomy, născută ca Florin Moldovan, pe data de 25 aprilie 1977, în Sighișoara, Mureș a fost o cântăreață, compozitoare și actriță transgender de etnie romă.

A avut o copilărie marcată de drame! A fost abandonată de părinți la doar trei zile de la naștere. A locuit într-un orfelinat din Luduș până la vârsta de 15 ani, iar apoi s-a mutat la București, unde a urmat cursurile Şcolii Populare de Artă.

S-a remarcat în competițiile muzicale, câștigând un număr impresionant de 75 de premii din 103 participări la diverse festivaluri interjudețene și naționale de muzică ușoară din România, performanță recunoscută oficial de Radio România Actualități în anul 1998 prin intermediul lui Titus Andrei. 

În 2014, ea a cunoscut notorietatea după ce a participat la Selecția Națională pentru Eurovision cu piesa „Dacă tu iubești”, scrisă de Rareș Borcea si compusă de Jimi Laco, unde a obținut locul 10 și un total de 3 puncte.

Artista și-a făcut debutul în cinematografie cu rolul lui Adriani în filmul „Gadjo dilo”, cunoscut în română ca „Străinul nebun” și în engleză ca „The Crazy Stranger”, o producție franceză din anul 1997, filmată în România și regizată de Tony Gatlif.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net