Naomi, umilită în emisiunea Adrianei Bahmuțeanu. Prezentatoarea a fost tăioasă în cuvinte: „Cocoșel mai ai?”

La scurt timp după trecerea în neființă a lui Naomi Moldovan, prima femeie transgender din România, pe rețelele de socializare s-au viralizat mai multe clipuri vechi din perioada vieții sale. Unul dintre acestea are legătură cu una dintre aparițiile sale în cadrul unei emisiuni din anul 2008, pe care o modera Adriana Bahmuțeanu. 

Naomi și Adriana / foto: Colaj Click!
Naomi și Adriana / foto: Colaj Click!

La începutul anilor 2000, Naomi începea să aibă din ce în ce mai multe apariții în cadrul diverselor emisiuni de divertisment. După ce a ajuns la inimile celor de acasă și a făcut senzație pe scena muzicală românească, Naomi a decis să părăsească România. Motivul a fost umilința pe care a trebuit să o suporte din cauza orientării sale sexuale. 

Adriana Bahmuțeanu, replici acide la adresa lui Naomi 

Pe TikTok a devenit viral un clip video de pe vremea în care Adriana Bahmuțeanu era prezentatoarea unei emisiuni românești. Printre invitații de la vremea aceea s-a numărat și Naomi. La un moment dat, prezentatoarea a întrebat-o, într-o manieră ironică, dacă mai are „cocoșel”, moment în care Naomi a venit cu o replică elegantă:

„Adriana Bahmuțeanu: Are toate calitățile: are voce, are prezență scenică (n.r. ironie)... apropo, cocoșel mai ai?

Naomi: Raluca, ce te-am rugat eu pe tine înainte de emisiune, și pe Adriana, la telefon? Nu mai faceți chestii din astea. Am venit să vorbim despre acest proiect muzical. Adriana, te rog! Știu că te-ai schimbat și tu, nu numai eu. Că ești mult mai ok. Suntem în 2008, hai să vorbim despre muzică”, a fost schimbul de replici dintre Naomi și Adriana Bahmuțeanu. 

Naomi s-a stins din viață 

Naomi s-a stins din viață cu doar câteva zile înainte de împlinirea vârstei de 47 de ani. Suferise un AVC, iar preț de câteva zile a stat în comă într-un spital din Germania, după care și-a dat ultima suflare. Antoanela, prietena acesteia, a anunțat vestea morții ei. 

„Cu inimă grea, vă anunț că Naomi a plecat în liniște în cursul serii de azi, 19 aprilie 2024. Ne vom aminti mereu de istoria LGBT pe cre a creat-o în România și vom păstra amintirile frumoase alături de noi. Sentimentele noastre de compasiune și susținere sunt alături de familia și cei dragi. Odihnă liniștită, Regino”, a anunțat Antonela, prietena lui Naomi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net