Tudor Gheorghe, în lacrimi după soția răpită de Covid: „Am uitat-o în gară! Îmi lipsește mult!”

Ultima actualizare:

Maestrului Tudor Gheorghe pandemia i-a răpit ce îi era mai drag în viață: soția, femeia care a fost alături credincioasă, timp 56 de ani! Georgeta Luchian Tudor era actriță la Teatrul Național ”Marin Sorescu”  din Craiova și s-a stins din viață pe 26 ianuarie 2021, în urma infectării cu virusul Sars Cov-2. De un an de zile, maestrul trăiește o adevărată dramă și se obișnuiește foarte greu cu lipsa femeii iubite.

Tudor Gheorghe și-a pierdut soția, anul trecut Sursa: Click!
Tudor Gheorghe și-a pierdut soția, anul trecut Sursa: Click!

Pe 26 ianuarie, s-a împlinit un an de când maestrul Tudor Gheorghe trăiește cu o durere de nedescris în suflet! Virusul Sars Cov-2 i-a răpit soția, femeia cu care a împărțit peste 50 de ani din viață! Actriţa Georgeta Luchian Tudor s-a stins din viață, la vârsta 86 de ani, pierzând lupta cu nemilosul virus.

Odată ce mi-a luat-o pe doamna Geta nu mai are ce să-mi mai ia. Mi-am găsit puterea în muncă. M-a ușurat munca, nu e ușor să pierzi pe cineva lângă care ai trăit o viață, peste 50 de ani! Azi, cel mai mult îmi lipsește doamna Tudor. Toate vacanțele cu ea îmi lipsesc, erau unice.

Plecam prin sindicat, cu bilete, așa era pe atunci. Am plecat într-un circuit prin țară și am uitat-o în gară. Eram cu gândurile mele, m-am urcat în alt tren. A trecut cu trenul și am vazut-o pe peron cu două valize lângă ea. Zic:< Aoleo, asta e nevasta-mea!> Îi spuneai doamnă de cum o vedeai, avea o eleganță, un rafinament, o sensibilitate aparte!”, a declarat maestrul, cu lacrimi în ochi, în cadrul emisiunii „La cină”, de la Digi 24.

"Am fost implorat să rămân în America”

Tudor Gheorghe a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de actrița Georgeta Luchian Tudor, soția sa. Din mariajul lor a rezultat și un copil, Adrian Tudor. Maestrul are și un nepot, în vârstă de 8 ani.

„Fi-miu e un tip special, e introvertit, pisălog, are talentul amânării. Nepotul e o mare bucurie, un copil periculos, inteligent, frumos. N-am nici un regret!

Refugiul îl găsesc acasă, în mine. Pot sta liniștit două săptămâni oriunde în lume, dar după două săptămâni nu pot să mai dorm! Trebuie să fug acasă! N-am putut să trăiesc niciodată în altă parte. Am fost implorat să rămân în America.

N-am făcut playback în viața mea! Dacă nu o să pot să mai stau în picioare pe scenă, că e vârsta, o să mă retrag!”, a mai mărturisit artistul.

Cum a stârnit furia Elenei Ceaușescu?

Tudor Gheorghe și-a reamintti momentul în care a fost interzis chiar de către Elena Ceaușescu, în anii comunismului.

S-a întâmplat în timpul unui spectacol cu Ansamblul C.C. UTC., organizat la Sala Polivalentă. Un turnător de la Comitetul Central a fost prezent în sală, a înregistrat și i-a dus Elenei Ceaușescu o casetă, în care maestrul recita poezia „Avalanșa” a lui Mircea Dinescu.

Ceaușescu mă plăcea, ținea o casetă de-a mea cu balade la el. O casetă cu <Ieși afară, măi, ciobane!> Îi plăcea lui să asculte asta cu ciobanul, se credea cioban.

Mi s-a tras de la o poezie. Am cântat o poezie, ceva cu <mândra mea cu țâțele>. Pe vremea aia să zici cuvântul ăsta era nenorocire! M-a pus dracu apoi de am zis o poezie a lui Mircea Dinescu <Avalanșa>, o poezie foarte frumoasă! A dus unul înregistrarea la tovarășa Elena si a zis să nu-l mai văd pe asta! Am tăcut până în 1989, trei ani nu a fost mare lucru!”, a mai dezvăluit Tudor Gheorghe.

În perioada comunismului, lui Tudor Gheorghe i-a fost interzis timp de trei ani să mai urce pe scenă, după ce a deranjat-o pe Elena Ceaușescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net