Tudor Istodor, despre trăirile prin care a trecut personajul său, Vali, în cel de-al doilea episod „Groapa”: „Din ce în ce mai apăsătoare”

Sâmbătă seara, PRO TV a difuzat cel de-al doilea episod din serialul „Groapa”, povestea care aduce în prim plan familia Vlahu, cea care conduce de ani buni activitatea dintr-un oraș cu ieșire la Dunăre. Zina și Sandu Vlahu au găsit metodele potrivite prin care să le ofere tuturor celor din jur încredere și speranța că sunt în siguranță și că fac parte dintr-o comunitate unită. Însă, totul pare că se zdruncină în jurul lor.

După ce fiul Grigore a murit, Sandu a intrat în comă, iar adevărul pare că iese la iveală. În spatele acestor lucruri se află deciziile luate de Vali, prințișorul familiei, după cum a fost descris. Personajul interpretat de Tudor Istodor s-a confruntat în cel de-al doilea episod cu resentimente, frica de a-și pierde și tatăl și grija că nu poate să preia încă conducerea întregii afaceri.

„Este suferința după fratele mort”

”Vali nu și-a imaginat vreodată că Franco îl va omorî pe fratele lui, Grigore. Credea că o să-l sperie, o să-i facă “o ofertă de nerefuzat”, orice, dar nu să-l omoare. Așa că pentru Vali, momentul ăsta reprezintă începutul sfârșitului. Dar când te-ai pus la dans cu diavolul, nu e cale de întoarcere. Sunt foarte multe sentimente, contradictorii, este suferința după fratele mort, pentru care se simte responsabil, preluarea puterii, putere pe care și-o dorea de atât timp, timp în care a avut parte de orice, mai puțin afecțiune și încredere”, declară Tudor Istodor.

De parcă toate acestea nu erau de ajuns, în casă a revenit și Sasha, fratele lui mutat demult din oraș, dar chemat acum înapoi de Zina, mama lor. ”Fix acum apare mezinul, “Prâslea”, plecat de nu știu când, care apare acum, și prin tot ce face, zice - se vede că e un lider înnăscut. Și asta sporește frustrarea lui Vali, și sentimentele contradictorii devin din ce în ce mai apăsătoare. Sasha e fratele lui, îl iubește, dar în același timp se pare că îi va “fura coroana”. Așa că Vali acționează în consecință. Până la urmă, e doar un om”, adaugă Istodor.

Tudor Istodor (39 de ani) este fiul celebrei actrițe Maia Morgenstern și al lui Claudiu Istodor. Are un talent actoricesc desăvârșit și își descrie personajul din „Groapa” ca fiind absolut minunat.

Personajul meu, din punct de vedere actoricesc este absolut minunat scris! Aproape în fiecare secvență, am de jucat cel puțin două planuri, și pentru un actor, asta e mană cerească -  cu cât e mai complex personajul, și scenele sunt "pe viață și pe moarte", cu atât mai mare bucuria lucrului, descoperirii secvenței, cât las să se vadă, cât ascund, cât mă las de vulnerabil, cât îmi reprim stările, lupta cu emoția, empatia, sunt multe, și încă nu am descoperit totul”, ne-a mărturisit Tudor Istodor.

Cum va evolua personajul lui, ce se va întâmpla în poveste cu Vali pe mai departe, vedem în „Groapa”, în fiecare sâmbătă, pe PRO TV, de la ora 20.00, serialul care a fost lider absolut de audiență la debut!

image
image
image
image
image
image
banner anca turcasiu png
banner gabriela Lucutar png
teo trandafir jpg
banner petre mioara roman png
1 mioara roman jpg jpeg
banner mioara roman png
andreea raicu instagram jpg
oana roman mioara roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net