Uite cât de scumpe sunt ținutele Cosminei Păsărin: „Sunt foarte atentă…”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Pentru două zile, Timișoara este Capitala modei, deoarecere are loc a opta ediție Fashion Week. Peste 20 de designeri naționali și internaționali își vor prezenta propriile colecții de haine pe care Cosmina Păsărin (40 de ani) le pune în valoare și mai mult prin vocea sa.

Prezent la Timișoara Fashion Week organizat de Rodica Costea, reporterul Click! a reușit să stea de vorbă câteva minute cu moderatoarea acestui mare eveniment de fashion pentru a afla mai multe detalii despre cât de importante sunt hainele pentru ea.

„Este multă muncă aici, sunt și foarte multe emoții, dar este minunat că putem lua parte la astfel de evenimente. De obicei sunt foarte atentă la felul în care arăt și la felul în care mă prezint în societate.

Nu aș putea să spun că sunt o persoană care duce într-o notă extremă această latură pentru modă, dar sigur îmi place să fac tot felul de alegeri vestimentare dar toate până la o limită, dar îmi place să încerc ținute noi, stiluri noi....și, da, este importantă pentru mine moda. Îmi plac, de exemplu, costumele masculine, pur și simplu îmi place estetica. Pur și simplu îmi place modul în care arată, cred că pun în valoare corpul bine”, a declarat Cosmina Păsărin pentru Click!

„Nu fac investiții foarte mari în haine!”

Vedeta ne-a mai mărturisit că este foarte atentă atunci când vine vorba pe ce dă banii:

„Eu nu sunt o persoană care face investiții foarte mari, îmi plac hainele, îmi place să merg la shopping recunosc, însă nu duc lucrurile într-o zonă extremă și nu achiziționez piese vestimentare foarte scumpe, nu achizionez genți foarte scumpe.

Am cumpărat în anii trecuți, fără probleme haine de la mâna a doua. Poți găsi lucruri foarte interesante într-un second-hand. Nu spun niciodată, nu. Atâta vreme cât mă găsesc într-o ținută, de ce nu? Nu am vreo problemă”.

Click! spune

Cosmina Păsărin este una dintre cele mai apreciate și cunoscte vedete din România. Bruneta s-a iubit mai bine de 12 ani cu George Vintilă, cunoscut pentru aparițiile sale de la TV și de la radio.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image
actualitate.net
image
actualitate.net