Uite în ce relații a rămas Oana Radu cu fostul soț! Antrenorul de sport a dat-o de gol

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Oana Radu (30 de ani) a luat prin surpindere pe toată, în urmă cu o lună, când și-a anunțat fanii de pe contul său de Instagram că a divorțat, după trei ani de mariaj, de soțul său, Cătălin Dobrescu. Contactat de Click!, instructorul de sport ne-a dezvăluit că nu exclude varianta de a se împăca cu fosta parteneră de viață.

„Sunt bine, am activitate și sunt ocupat. Nu știu dacă o să mă mai împac cu Oana sau nu. Mă las în mâna lui Dumnezeu și a destinului. Nu pot și nu vreau să decid eu acest lucru. Eu cu Oana vorbesc în continuare, ne auzim, ținem legătura”, a declarat Cătălin Dobrescu pentru Click!

Motivul separării

Invitată în cadrul unui podcast, Oana Radu a mărturisit public că nu există un motiv întemeiat pentru care ea și soțul său au ales să pună punct mariajului.

„Semănăm foarte tare și chestia asta cred că ne-a făcut rău și faptul că noi am stat foarte mult timp împreună, noi ne-am petrecut, încă din prima zi, toată viața împreună, n-am fost nici măcar o zi separați. Cumva, atunci când ai aceeași persoană și la muncă, și acasă cred că asta dăunează relației. Eu cred că tot răul este spre bine și mă gândesc că Dumnezeu are un plan cu noi toți și mai cred că eu și Cătălin sau oricine în lumea asta sunt suflete pereche, cu siguranță, vor fi împreună”, a mai mărturisit artista în cadrul podcastului “Vorba lu'  Jorge”.

Click! spune

Cătălin Dobrescu, antrenor de fitness de profesie a devenit, în 2020, soțul, dar și managerul artistei. Nu mai este un secret că Oana s-a luptat ani de zile cu kilogramele în exces. La doar 19 ani, solista cântărea nu mai puțin de 121 de kilograme. Cu ambiție, cântareața a reușit să slăbească 64 de kilograme, ajungând la doar 57 de kilograme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net