Ultimele imagini cu Victor Socaciu în viață! VIDEO

#Victor Socaciu
Ultima actualizare:

Victor Socaciu s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani, anunțul fiind făcut de fosta sa soție, Marina Almășan. Ultima oară a fost văzut de public pe scenă, acolo unde s-a simțit cel mai bine toată viața.

Victor Socaciu a cântat pentru ultima dată pe scenă în noiembrie Foto: Facebook
Victor Socaciu a cântat pentru ultima dată pe scenă în noiembrie Foto: Facebook

Victor Socaciu a plecat dintre noi, însă rămân cântecele și pasiunea lui pentru muzică. Ultima oară când a apărut pe scenă, în noiembrie, părea sănătos și bine și își încânta publicul cu cântece noi.

«Un cânticel care nu are încă un titlu (poate îmi sugerați voi) pe care l-am cântat pentru prima oară pe 7 noiembrie la Deva, sper să vă facă să visați la o iubire totală și curată precum sufletul copilăriei!», a scris Victor Socaciu în urmă cu mai bine de o lună, pe pagina sa personală de Facebook. 

«Îi sunt alături fiului meu, Victor, într-un moment greu al vieții sale. Pierderea părintelui înseamnă, pentru un copil, pierderea uneia din cele două aripi, pe care le primim fiecare , la venirea pe lume. Îi vor și NE vor rămâne amintirile frumoase ale familiei noastre, îmbrăcate în cântecele sale nemuritoare, care vor continua să-i bucure pe cei ce i-au prețuit muzica. Drum lin , spre stele, Victor Socaciu, unde îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea. 😢

Fiul nostru, Victor Socaciu, va continua să-ți poarte numele. Și, dacă aici, pe pământ, te-au îndepărtat de el, poate de acolo, de sus, îi vei veghea mersul prin viață, alături de mine, de aici , de pe pământ», a scris Marina Almășan pe Facebook, ea fiind cea care a anunțat teribila veste.

Victor Socaciu a murit la spital

Victor Socaciu a încetat din viață luni, pe 27 decembrie 2021. Cântărețul a murit pe patul de  spital, unde era internat de ceva timp. Marina Almășan a declarat că artistul s-a stins din viață din cauza problemelor cu rinichii transplantați, care ar fi cedat. La începutul anului 2021, muzicianul s-a infectat cu Covid-19, după un concert folk. Infecția cu noul coronavirus i-a afectat grav și plămânii, dar și alte organe. 

De-a lungul vieții, a avut mai multe probleme de sănătate. În urmă cu 10 ani, folkistul a suferit și un transplant de rinichi, după ce a suferit de insuficiență renală cronică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net