Un actor celebru își vinde cabana din Apuseni! Cât costă proprietatea? „Colțul meu de Rai merită pe cineva care sa-l viziteze mai des”

Bogdan Bob Rădulescu a anunțat că își vinde frumoasa cabană din inima Apusenilor, la care el însuși a muncit. Vestea i-a uimit pe mulți oameni, care consideră că este păcat să dea o așa bijuterie. Află mai jos motivul pentru care vrea să o vândă.

90.000 de euro cere Bob Rădulescu pe cabana sa din Apuseni. FOTO: Arhiva personală
90.000 de euro cere Bob Rădulescu pe cabana sa din Apuseni. FOTO: Arhiva personală

Bogdan Bob Rădulescu își vinde cabana

Actorul care face parte din trupa Epic Show, cunoscut mai ales din scheciurile lui Mircea Bravo, sub numele personajului Haurențiu, a decis să își vândă „colțul de Rai”. Acesta a mărturisit că îi vine greu să se despartă de canabana la care a muncit cu mâinile sale și care i-a fost loc de refugiu timp de 15 ani.

„Colțul meu de Rai din vârful Apusenilor merită pe cineva care sa-l viziteze mai des, nu de 2 ori pe an. Cineva care să se bucure de pârtia de schi aflată la 10 minute de plimbare lejeră, sau să construiască ceva de închiriat pe terenul generos din jurul cabanei. Cineva care să culeagă afinele, hribii, gălbiorii și mai ales mugurii de brad din jurul cabanei și să facă sirop, așa cum am făcut eu în ultimii 15 ani.

Mi-e atât de greu și de groază să vând cabana la care am lucrat cu mâinile mele și să mă despart de brazii pe care i-am plantat puiet acum 15 ani și care azi sunt ditamai brazii care înconjoară cabana cu aer curat și intimitate, dar nu am ce face.”

Actorul a dezvăluit că își dorește să o vândă cuiva care are mai mult timp de ea, având în vedere că el o vizita doar de două ori pe an. Astfel, consideră că este păcat ca această comoară din Apuseni să se degradeze.

„Mă duc atât de rar și o neglijez atat de mult, încât e păcat de ea...Poate cineva vrea și poate să se bucure de viața de la munte mai mult decât mine și să guste din cea mai pură apă urcată de la 120 m adâncime din stâncă, direct la robinet.”

Cât costă cabana lui Bogdan Bob Rădulescu
Cât costă cabana lui Bogdan Bob Rădulescu

Cât costă cabana lui Bogdan Bob Rădulescu

Pentru frumoasa cabană actorul cere nu mai puțin de 90.000 de euro, iar spre surprinderea lui deja sunt mulți oameni care își doresc să o cumpere. Sunt deja trei persoane să o cumpere la prețul de 90.000 de euro, în timp ce un bărbat i-a propus actorului să o cumpere cu 100.000 numai ca să fie a lui. 

„Vând cabană din lemn, intabulata, acte la zi, CF, construită în 2009 cu autorizație, dispune de parter plus etaj/mansardă, amprenta la sol 42 mp, 3 dormitoare la etaj, 2 băi, una la etaj una la parter, living generos si cozy, bucătărie open space, cămară alimente, terasă acoperită 28 mp, curent electric, apă din foraj de la 120 metri adâncime din stâncă, excelentă calitate si debit.

Cabana e complet utilată și mobilată, are 1200 mp de teren, zonă excepțională, retrasă de la drumul principal, situată la 700 m de pârtia de schi din Mărișel, altitudinea la cabană este de 1300 m, înconjurată de brazi.

Prețul este de 90.000 euro, excelentă investiție pentru închiriat sau loc de retras si liniște pentru iubitorii de natură pură și aer curat.”

Cele mai scumpe cabane în Cluj

Potrivit Adevărul, pe piața din România prețurile cabanelor variază între 33.000 de euro și ajung până la sume fabuloase de 500.000 de euro. În Cluj, după cum știm, piața imobiliară este extrem de scumpă, dovadă stau nu doar chiriile exagerate de multe ori, ci și prețurile la cabane. De pildă, în stațiunea Muntele Băișorii, se oferă spre vânzare o cabană cu o suprafață de 60 de metri pătrați, însoțită de un teren în suprafață de 200 de metri pătrați. Prețul solicitat este de 33.000 de euro. Pe de altă parte, se pune în vânzare o cabană cu piscină situată în Măguri-Răcătău. Proprietatea are o suprafață utilă de 135 de metri pătrați și este înconjurată de un teren de 1.000 de metri pătrați. Prețul de vânzare este de 155.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net