Un actor român s-a lecuit de jocurile de noroc după ce a pierdut 150.000 de euro. „E o boală”

Ultima actualizare:

Pentru prima oară, actorul român Alex Bogdan a recunoscut că a avut viciul jocurilor de noroc. O adicție care l-a făcut să piardă o sumă colosală. Mărturisirea a făcut-o la podcastul lui Radu Țibulcă. Alex Bogdan, lecuit acum de acest viciu, este încă afectat de perioada în care nu se putea stăpâni de la jocurile de noroc.

actorul Alex Bogdan a pierdut 150.000 de euro la jocurile de noroc. Foto: Arhivă
actorul Alex Bogdan a pierdut 150.000 de euro la jocurile de noroc. Foto: Arhivă

Aproape zece ani, banii au zburat din conturile actorului Alex Bogdan pe jocurile de noroc.

Invitat la podcastul lui Radu Țibulcă, Alex Bogdan el a povestit experiența nefericită pentru a înțelege și alții că dependența de jocurile de noroc este boală grea și extrem de costisitoare.

Vai de capul meu! E o boală. Am fost dependent de jocurile de noroc. Rău! Ești într-un punct în care cazi şi te prinde pentru că eşti o fire vicioasă, m-a prins chestia aia şi am avut 9 ani în care am fost rău. Am pierdut cumulat 150.000 de euro. Apartamentul. Mi-a ținut mama mea evidența. Când am avut curajul să îi spun mamei și ea fiind contabilă a pus cap la cap și mi-a zis cât am pierdut. E una dintre cele mai nasoale boli, care nu ține cont de apartenența socială. Cunosc foarte mulți colegi care fac asta. Eu am fost 10 ani singur. Făceam 5.000 de euro pe lună. Bani, frate! Și stăteam și la cămin. Făceam ”Mondenii”, ”Cronica Cârcotaşilor”, emisiunea ”Fii pe fază”, adică acumulam a povestit actorul.

„Când îmi intrau banii, că acumulam vreo 5.000 de euro, pe data de 4 a lunii, următorul lucru era să merg în cazinou cu toți banii și îi pierdeam pe toți. De pe data de 5, a doua zi, eu trebuia să trăiesc până pe data de 4, a doua lună, fără nimic”, a declarat Alex Bogdan.

Și Augustin Viziru a povestit despre problemele pe care le-a avut din cauza jocurilor de noroc. Și el a recunoscut că până să se lecuiască de acest viciu a pierdut sume uriașe de bani și a ajuns să se împrumute de la cămătari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net