Un an fără Alexandru Arșinel! Cât de afectați sunt și acum fii artistului: „Pomana pentru tatăl meu a fost...”

#Exclusiv Click!

Timpul trece, însă rănile din sufletele celor doi băieți pe care i-a lăsat în urmă regretatul Alexandru Arșinel nu pot fi acoperite cu nimic din lumea aceasta. Contactat de Click!, fiul cel mic al marelui artist ne-a mărturisit cum l-au prăznuit atât el, cât și fratele său, la un an, pe tatăl său.

29 septembrie 2022 este zi cu cruce neagră pentru teatrul românesc! Asta pentru că regretatul Alexandru Arșinel, în urma unor probleme de sănătate, la vârsta de 83 de ani, a murit. A luptat exemplar pentru viață, însă a fost învins de bolile care nu îi dădeau pace.

Moartea sa a lăsat în urmă mulți colegi de breaslă, atât din domeniul teatrului, dar și al televiziunii cu care a lucrat ani de zile, în doliu. Însă, cei care sunt cei mai afectați sunt cei doi copii, Bogdan și Cristian, pe care i-a avut cu Marilena, soția sa, cu care a fost împreună timp de 56 de ani.

Suferința celor doi băieți pe care i-a lăsat Alexandru Arșinel în urmă a fost acutizată și mai mult anul acesta, în luna iunie, când mama lor, la nouă luni de la decesul artistului, a murit și ea.

Contactat de Click!, fiul cel mic al lui Alexandru Arșinel, Cristian, ne-a mărturisit cum a fost prăznuit celebrul său tată, la un an de la moartea sa.

„Pomana pentru tatăl meu a fost acum o săptămână. Am făcut parastasul la Biserică cum face toată lumea după care la restaurant am dat de pomană celor apropiați pe care i-am invitat eu și fratele meu”, a spus mezinul familiei pentru Click!

De asemenea, pentru că suferă enorm după dispariția celebrului actor de la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, Cristian Arșinel a postat și pe contul său de Facebook un mesaj prin care își exprima suferința față de dispariția părintelui său:

„A trecut un an. Odihnește-te în pace”.

Alexandru Arșinel, un familist convins

În 2018, regretatul artist împlinea 50 de ani de căsătorie cu soția lui, Marilena, cu care are doi copii. Însă, povestea lor frumoasă de iubire s-a terminat anul trecut, pe 29 septembrie, când Alexandru Arșinel a fost răpus de boală și a murit, în urma unor probleme cardiace, la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti, unde se afla internat  de două săptămâni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net