Unde au plecat câștigătorii sezonului 7 de la emisiunea „Mireasa”! Momente inedite cu cei doi

Antonio și Maria sunt cuplul câștigător al sezonului 7 și a sumei de 40.000 de euro din cadrul emisiunii „Mireasa”. De două săptămâni, de când au ieșit din show-ul de la Antena 1, cei doi porumbei au ales să se deconeteze pentru o perioadă de timp, călătorind fie la mare, fie la munte.

Cei doi se pare că se înțeleg de minune și se bucură de fiecare moment frumos petrecut unul în compania celuilalt. Chiar dacă în cadrul competiției s-au lovit de răutățile altor concurenți, dar și de refuzul familiei lui Antonio de a se căsători cu Maria se pare că iubirea lor a fost mai puternică și au ales să se cunune civil la finalul competiției.

Fotografiile postate de cei doi porumbei, din ultimele zile, din locurile unde au călătorit, au strâns mii de like-uri din partea fanilor, dar și multe comentarii de apreciere din partea lor:

 „Legile acestei lumi spun că fără iubire, nu există viață. Mă bucur foarte mult că voi doi ați găsit tocmai fericirea la care toată lumea visează”, „Măi copiii frumoși, nu sunteți obligați să faceți ceva ce nu vă doriți. Nu vă obosiți să dați explicații nimănui”, „Maria ai grijă de soțul și copilul tău. Iubiți-vă mult”, „Maria ești o femeie frumoasă din toate punctele de vedere! Ai lângă tine cel mai minunat bărbat! Să vă iubiți mereu ca în prima zi”.

Click! spune

Cinci cupluri au intrat în finala „Mireasa” sezon 7 pentru marele premiu de 40.000 de euro. Acestea au fost: Hatice și Mihai, care au fost mult timp în competiție pe locul I, însă în finală s-au clasat pe locul II, Cătălina și Vlad, Daiana și Dani, Simona și Andrei, Maria și Antonio, care s-au clasat pe locurile: III, IV și V.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net