Unde se află sora secretă a Ioanei Ginghină! Modul inedit prin care a aflat

Ultima actualizare:

Ioana Ginghină (45 de ani) a dezvăluit unde se află sora ei vitregă. Invitată „La Murăță”, frumoasa vedetă a povestit modul inedit prin care a aflat unde trăiește fata pe care tatăl ei o are dintr-o relație anterioară.

Unde se afla sora secretă a Ioanei Ginghina! Modul inedit prin care a aflat
Unde se afla sora secretă a Ioanei Ginghina! Modul inedit prin care a aflat

Ioana are o carieră de succes, o relație superbă, o fiică de care este atât de mândră, dar și o familie numeroasă. Vedeta mai are un frate și două surori, una dintre ele vitregă, despre care nu se știe mare lucru. De atlfel, nici vedeta nu are prea multe informații.

Unde trăiește sora secretă a Ioanei Ginghină: „Nu am cunoscut-o”

Ioana Ginghină are o sora care e mai tânără cu 11 ani. În plus, actrița mai are o soră vitregă, însă pe care nu a cunoscut-o până acum, și un frate, care locuiește în America, produsul iubirii dintre tatăl său și alte două femei, relații pe care le-a avut înainte ca tatăl actriței să o cunoască pe actuala soție.

„Sora mea locuiește în Germania, din ce am aflat. Știu de la tatăl meu, care s-a mai intersectat cu mama ei și așa a aflat. Nu am cunoscut-o”, a spus Ioana Ginghină, în emisiunea „La Măruță”.

Ioana Ginghină e fericită în viață ei

Ioana Ginghina, 45 de ani
Ioana Ginghina, 45 de ani

Celebra actriță a avut o relație lungă cu Alexandru Papadopol. Cei doi au divorțat, în 2019, din cauza infidelității actorului, care s-a cuplat cu Adriana Țițieni, pe atunci soția lui Adrian Țițieni. Vedeta și-a refăcut, însă, complet viața și iubește acum ca o adolescentă.

Într-un interviu acordat la finalul anului trecut, celebra actriță a dezvăluit pentru Click! cât de fericită este în brațele actualului său partener, Cristi Pitulice. De altfel, aceasta a promis că se mărita în 2023.

„De măritat, mă mărit sigur până la anul în septembrie! Noi tot am stat la mâna unor prieteni care au zis că se căsătoresc anul acesta, însă a rămas finuța gravidă și acum au amânat pentru la anul.

Dacă ei nu s-au grăbit, nu ne-am grăbit nici noi cu acest pas, pentru că este doar o formalitate, până la urmă. Sunt foarte fericită. Mie îmi place viața și nu aș vrea să existe chestia aceasta că sunt fericită datorită lui Cristi. Nu, sunt fericită pentru că sunt fericită!

Viața oricum era frumoasă! Dacă nu îți merge într-un loc nu înseamnă că restul e praf și gata nu mai merită și ești nefericit. Adică cine mă cunoaște pe mine știe că nu prea am fost văzută dărâmată pentru că îmi place foarte mult viața”, a declarat Ioana Ginghină, pentru Click!.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net