Vacanța de vis a Valeriei Lungu s-a transformat într-un coșmar! Ireal ce i s-a întâmplat în Italia: „Credeau că am fost bătută sau violată”

Valeria Lungu, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a trăit momente îngrozitoare în vacanța în care se află peste hotare, alături de noul său iubit. Cei doi au decis să petreacă mai multe zile în Italia, însă vedeta din România a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a avut parte de un moment extrem de neplăcut și neașteptat, deopotrivă.

Valeria Lungu are un nou iubit și își dorește să îi protejeze identitatea, după ce a suferit o decepție în iubire. Totuși, se pare că relația dintre ei este una destul de serioasă, având în vedere că au ales să plece împreună într-o vacanță în Italia. Visul frumos al celor doi s-a transformat rapid într-un coșmar, din păcate, căci blondina a leșinat, dintr-o dată, pe stradă.

Nu rata nici: Valeria Lungu, încercări disperate de a-şi convinge mama să nu plece în Republica Moldova: «Suntem foarte aproape de graniţă»

În acest sens, Valeria Lungu a povestit că iubitul ei s-a speriat foarte tare și a sunat la ambulanță, dat fiind faptul că nu a știut cum să reacționeze, când a văzut-o pe partenera sa căzută, pe stradă. Blondina crede că a avut primul atac de panică, însă transmite că s-a manifestat foarte agresiv, dat fiind faptul că a ajuns pe mâna medicilor, la perfuzii.

Valeria Lungu, primele declarații despre evenimentul neplăcut din Italia

„Azi am avut probabil, pentru prima dată în viață, atac de panică! Am leșinat în mijlocul drumului. Nu asta e partea mai nasoală, partea cea mai de c@#%& a fost când m-am trezit înconjurată de 15 italieni care vorbeau încontinuu și eu eram udă toată, pe undeva pe drum...

Află mai multe despre ea: Viața după moarte clinică. Victoria Lungu și-a vindecat traumele cu un ritual riscant. Detalii exclusive

Nu am idee cum am ajuns acolo, într-un final a venit ambulanța și niciunul dintre doctori nu vorbește engleză. Mi-au băgat nebunia aia în venă, de mă doare mâna și acum”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Tânăra susține că are vânătăi din cauza perfuziilor pe care medicii i le-au făcut obligatoriu și mărturisește că s-a târguit mai bine de două ore cu medicii, care voiau să o interneze.

„Am stat cu ei 2 ore să le explic că vreau să merg la hotel și că nu vreau să mă interneze în spital. Oamenii credeau că am fost bătută sau violată, ceva. Poza asta este făcută după două perfuzii și patru ore de plâns... Păcat că nu mi-am luat calmante sau orice alt c@#$! care să prevină nebunia pe care tocmai am avut-o azi”, a mai povestit Valeria, pe pagina sa de Instagram.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Merisoreanu si Ionela Prodan
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
viorel lis si oana lis
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Scoala distrusa in regiunea Herson FOTO Profimedia
Xi Jinping FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg