Văduva lui Mihai Constantinescu, amintiri de neuitat cu artistul: „Mereu emana fericire!”

#Exclusiv Click!

Simona Secrier (52 de ani), văduva lui Mihai Constantinescu, se hrănește acum din amintirile frumoase petrecute alături de cântărețul cu care s-a iubit mai bine de 20 de ani! Contactată de Click!, vedeta ne-a dezvăluit că Sărbătorile Pascale nu mai sunt atât de speciale precum erau atunci când trăia iubirea vieții sale.

În urmă cu mai bine de trei ani, celebrul cântăreț al hit-ului „Iubiți și câinii vagabonți” își lua adio de la viață, la vârsta de 73 de ani, în urma unui infarct. Dispariția sa fulgerătoare a lăsat în urmă un reportoriu bogat muzical cu multe piese de top, dar și o soție care și acum plânge după jumătatea inimii sale.

Contactată de Click!, Simona Secrier ne-a povestit ce stări o încearcă în unele perioade, din viață, în care încearcă să își găsească liniștea sufletească.

„Zilele de Paște o să le petrec acasă din cauză că sunt răcită. Vor veni la mine cei dragi și cam atât. Nu o să am nimic de mâncare din carne de miel pentru că nu îmi place, o să am doar pește, mâncăruri din pește și cam atât.

Evident că îmi este dor de Mihai, mă gândesc tot timpul la el, iar Sărbătorile sunt mult mai triste de când el a plecat definitiv de lângă mine, dar mai există o speranța și anume că într-o zi o să fie bine. Țin minte că stăteam de Paște acasă cu el și nici Mihai nu mânca carne de miel, nu îi plăcea, la fel ca și mine. Atunci când trăia era casa mereu plină de viață datorită lui pentru că era mereu o persoană care emana fericire și jovialitate. Când trăia Mihai, în general, nu găteam nimic pentru Paște pentru că mama mea și sora lui ne pregăteau diferite delicatesuri culinare, dar acum nici ele două nu mai sunt printre noi. Am rămas singură”, a declarat pentru Click! Simona Secrier.

Simona Secrier: „Merg să îi aprind lumânare!”

Vedeta ne-a mai povestit cât de multă grijă are de sufletul regretatului Mihai Constantinescu de când s-a înălțat la Cer:

„O să merg la Înviere, da! Când trăia Mihai, în fiecare an mergeam la Înviere țin minte. După Slujba de Înviere voi merge la cimitir la el să îi aprind o lumânare, dar asta fac mereu, plus că aproape în fiecare zi merg la mormânt la el pentru că am grijă de sufletul lui pe lumea cealaltă”.

Click! spune

Mihai Constantinescu și Simona Secrier s-au iubit discret mai bine de 20 de ani. Însă, cei doi alegeau să își unească destinele, în 2017, într-un cadru restrâns, cu doi ani înainte ca artistul să își ia rămas bun definitiv de la viață.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net