Ultima dorință a lui Mihai Constantinescu! Ce și-a dorit artistul de la soția sa

Ultima actualizare:

Simona Secrier (51 de ani) este trup și suflet alături de Mihai Constantinescu, chiar dacă au trecut trei ani de când artistul nu mai este printre noi! Contactată de Click!, femeia care i-a fost alături până în ultima clipă de viață cântărețului, ne-a trimis imagini, în exclusivitate, de la mormântul regretatului interpret de muzică ușoară și ne-a vorbit despre ultima lui dorință înainte să moară.

Ultima dorință a lui Mihai Constantinescu
Ultima dorință a lui Mihai Constantinescu

Au trecut trei ani de la decesul lui Mihai Constantinescu! Însă, iată că timpul nu a reușit deloc să o facă pe fosta soție să îl uite. Cei doi au trăit o poveste de iubire mai bine de 20 de ani, iar în 2017 s-au căsătorit în secret.

Din imaginile pe care vi le prezentăm mai jos, puteți vedea cât de îngrijit este mormântul lui Mihai Constantinescu. Este plin de flori care mai de care mai colorate și frumoase. „Noua casă" a lui Mihai Constantinescu a ajuns ca un colț de Rai, exact așa cum și-a dorit artistul.

„Merg de trei - patru ori pe săptămână la el, la cimitir, să îi îngrijesc mormântul. Mă ocup personal ca el să arate bine. Lui Mihai îi plăceau foarte mult florile. Atunci când trăia, el mi-a zis mai în glumă mai în serios că, dacă el nu o să mai fie, speră ca eu să vin la mormântul lui să îi pun o floare.

Am ținut cont de ce mi-a spus, așa că nu vreau să îi neglijez dorința. Lui îi plăceau foarte mult florile, în special cele de primăvară, zambilele și trandafirii. A fost o relație, o căsnicie foarte frumoasă între mine și el. Atunci când mă duc să îi îngrijesc mormântul, eu de fapt îi îngrijesc Raiul lui, pentru că el este în Rai acolo Sus”, a declarat Simona Secrier pentru Click!

Simona Secrier alaturi de Mihai Constantinescu
Simona Secrier alaturi de Mihai Constantinescu

Simona Secrier, fidela și după moarte lui Mihai Constantinescu

Trebuie precizată că zilele trecute, cu ocazia prăznuirii Arhanghelilor “Mihail și Gavriil”, Simona s-a dus la mormântul lui Mihai Constantinescu.

„Îmi este dor de Mihai, îmi este dor de îngerul meu păzitor, îmi este dor de fiecare clipă petrecută cu el, dar mă resemnez cu muzica lui. Asta este… luăm viața așa cum vine, cum este dată de la Dumnezeu!

Nu l-am mai visat deloc pe Mihai și știu de ce. El este acolo în lumină, este un înger în lumină și este bine unde este. Mă veghează de Sus să îmi fie bine. După lucru o să merg la cimitir la el să îi aprind o lumânare. Mă duc cam de trei ori pe săptămână la cimitir: îi curăț mormântul, am grijă să arate bine Raiul lui”, ne mărturisea aceasta recent.

Vezi si: Văduva lui Mihai Constantinescu, mărturii dureroase, la trei ani de moartea artistului

Click! spune

Mihai Constantinescu a murit în anul 2019, la vârsta de 73 de ani, la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală. Totul din cauza unui stop cardio-respirator neresuscitabil. Trebuie subliniat și faptul că, înainte de a părăsi lumea celor vii, artistul se afla în comă de câteva luni. Acesta și-a dorit foarte mult să trăiască, însă din păcate problemele de sănătate i-au pus capac.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net