Vasile Șeicaru nu-și revine din șoc după moartea lui Victor Socaciu

#Victor Socaciu
Ultima actualizare:

Vasile Șeicaru este în stare de șoc după moartea bunului său prieten Victor Socaciu. Artistul a murit la numai 68 de ani, după ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultimul an.

Vasile Șeicaru e distrus după moartea bunul său prieten Victor Socaciu
Vasile Șeicaru e distrus după moartea bunul său prieten Victor Socaciu

Vasile Șeicaru și-a găsit cu greu cuvintele după moartea bunului său prieten și coleg Victor Socaciu. Chiar dacă a fost tot timpul la curent cu gravele probleme de sănătate cu care s-a confruntat Socaciu în ultimele luni, Șeicaru tot nu poate să creadă că prietenul său a pierdut lupta cu boala.

„Nici nu realizez. Nici nu pot să vorbesc. Când o să mă adun, o să spun mai multe. Chiar nu am putere să vorbesc. Vreau să fiu lăsat în pace acum. Eu știu tot ce s-a întâmplat, cum a fost la spital. Tot. Nu pot realiza”, a declarat Vasile Șeicaru, pentru Fanatik.ro.

Alături de Victor Socaciu, Ştefan Hruşcă şi Ducu Bertzi, Vasile Şeicaru a făcut istorie în muzica folk autohtonă.

Victor Socaciu, trei săptămâni în spital din cauza noului coronavirus

Victor Socaciu s-a confruntat cu mai multe probșeme de sănătate anul acesta. Artistul a fost internat trei săptămâni în spital în l una aprilie, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Plămânii solistului de muzică folk au fost afectați în proporție de 50 la sută și artistul nu mai putea respira fără oxigen.

Cu doar câteva zile înainte de a fi testat pozitiv, artistul organizase la Breaza festivalul “Om Bun”, care are loc în fiecare an, din 1991. Organizatorii au ținut cont de regulile impuse de autorități, iar evenimentul s-a desfășurat în mare parte în mediul online. Cu toate acestea, în sală s-au aflat aproximativ 30 de persoane, care au purtat însă măști de protecție.

Socaciu s-a vindecat atunci de Covid-19, dar a rămas cu mai multe sechele. Situația a fost cu atât mai dificilă, cu cât artistul a trecut în urmă cu mai mulți ani printr-o operație foarte complexă de transplant de rinichi.

Victor Socaciu a murit luni, 27 decembrie, într-un spital din București, dar familia nu a oferit deocamdată informații despre ultimele probleme de sănătate ale acestuia. Fiica lui Victor Socaciu a evitat să facă referire la bolile tatălui său în mesajul de adio publicat pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net