Vedeta din România care a ajuns sub pământ în mijlocul Bucureștiului. „Instinctul animalic cu niște limite este extrem de prețios”

Ultima actualizare:

Vedeta din România care a ajuns sub pământ, în mijlocul Bucureștiului. Nu, nu este vorba de o tragedie, ci de un act artistic. Actrița Ada Condeescu joacă într-o piesă la Teatrul ACT, un teatru plin de istorie.

Vedeta din România care a ajuns sub pământ, în mijlocul Bucureștiului
Vedeta din România care a ajuns sub pământ, în mijlocul Bucureștiului

Vedeta din România care a ajuns sub pământ, chiar în mijjlocul Capitalei

Fondat la mijlocul anilor '90 de marele Marcel Iureș, Teatrul ACT se află pe Calea Victoriei și are un aspect foarte intim. Locul unde de-a lungul timpului au jucat mari actori se află la subsol, într-o clădire poziționată chiar pe Calea Victoriei. 

Celebra Ada Condeescu a ajuns și ea în acest loc de care toți pasionații de teatru s-au îndrăgosti. Actrița din Loverboy joacă în piesa „Acasă la Zoo", un spectacol despre ceea ce înseamnă să ne lăsăm conduși de instinctul animalic. Este vorba și despre iubire, dar și despre cruzimea pe care ne-o putem provoca unii altora în fiecare zi.

Acasă la Zoo aduce în fața publicului trei personaje: Peter (Ionuț Grama), Jerry (István Téglás) și Ann (Ada Condeescu), soția lui Peter. Sub falsa normalitate se ascunde, însă o poveste umană captivantă care explorează temele izolării, singurătății și dezumanizării, adică tabloul realității fiecăruia dintre noi. „Acasă la Zoo” nu este un spectacol ușor de trăit, nici pentu actor și nici pentru public. Dramaturgul Albee și regizorul Debu îl plasează pe spectator exact în epicentrul unei crize din cuplu.

„Acasă la Zoo” este despre iubire, cruzimea pe care ne-o putem provoca unii altora în fiecare zi, despre pericolul care se ascunde în starea de bine și care instalate, pot să devină un adevărat iad pentru unul dintre parteneri.

Ce spune actrița Ana Condeescu

Ada Condeescu Foto: Teatrul ACT
Ada Condeescu Foto: Teatrul ACT

Actrița Ada Condeescu spune că atât textul lui Albee cât și viziunea regizorului Debu se aliniază foarte bine pe temele actuale, așa cum este ieșirea din zona de confort. „Veniți la Teatrul ACT și ieșiți din confortul vostru. Textul lui Albee este scris în 1958, prima parte , iar în 2007 partea a doua. Dar el aduce în discuție o  temă extrem de puternică. Ideea de a smulge spectatorul din propriul confort este de mare actualitate”, declara Ada Condeescu pentru Adevărul. 

„Acasă la Zoo” este un spectacol recomandat pesoanelor peste 16 ani, dar nu în sensul în vulgar, obscen sau licențios. Regizorul Silviu Debu a monta  un spectacol dificil prin intensitatea emoțiilor, a  lucrurilor dure care se spun pe scenă, dar pe care cu siguranță  fiecare spectaror,  la el acasă, în cuplu le poate gândi dar, de cele mai multe ori  se ferește să le spună partenerului pentru a nu-l răni.

Ada Condeescu, despre relația cu soțul 

Ada Condeescu și regizorul Cătălin Mitulescu sunt împreună de mulți ani. „Îmi place foarte mult să învăţ de la el. Îmi place foarte mult când nu mă prind eu de toate, fiindcă în general îmi place să fiu în control, să ştiu tot, dar cu el am văzut că e ok să nu ştiu tot şi el mă poate face să mă prind şi de altele. În plus, îmi dă o libertate foarte mare şi îmi împinge limitele într-un mod subtil şi special. Mă face să descopăr lucruri frumoase”, spunea Ada. 

Ada Condeescu este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi. Frumoasa actriță își împarte viața între proiectele profesionale și viața de familie. Pentru că a avut nevoie de ajutor, Ada a angajat o bonă încă de pe vremea când avea un singur copil.

Despre Ada Condeescu

Ada Condeescu este actrița cunoscută în special pentru rolul "Ana" din filmul "Eu când vreau să fluier, fluier" sau personajul "Veli" din filmul "Loverboy". În iulie 2011 a câștigat premiul "The Heart of Sarajevo" (Inima orașului Sarajevo) pentru cea mai bună actriță la Festivalul de Film Sarajevo pentru rolul Veli, interpretat în filmul Loverboy. 

image
image
image
image
image
image
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net