Vedeta din Romania din cauza căreia un coleg era să se sinucidă: „A luat medicamente încercând să-și ia viața”

Actorul Bogdan Bob Rădulescu este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi, în special în mediul online. După cum știm, face parte din trupa Epic Show, dar este cunoscut mai ales din show-urile lui Mircea Bravo, unde îl interpretează pe „Haurențiu”. Deși ne face să rădem, actorul a povestit recent despre un moment delicat din viața sa în care și-a rănit un coleg atât de mult încât la împins la suicid.

Vedeta din Romania din cauza căreia un coleg era să se sinucidă
Vedeta din Romania din cauza căreia un coleg era să se sinucidă

Vedetă din Romania, confesiuni cutremurătoare! Un coleg era să se sinucidă

„Am fost un bully groaznic, am fost un bully care a făcut rău, dar sigur că la vremea aia nu știam și nu-mi dădeam seama, nu stă nimeni să îți povestească cum îți poveștește acum. Chiar dacă eram copil bun și tot timpul am fost copil bun eram atât de... neînțeles, frustrat, neîmplinit, cu lipsuri și atunci eram bully.

Și într-un context de bully am fost atât de agresiv verbal încât colegul pe care l-am agresat s-a dus acasă și a luat medicamente încercând să se sinucidă. Colegul a ajuns la spital, a scăpat, iar eu am fost exmatriculat disciplinar pe bună dreptate, 15 ani. Nu mi-am dat seama atunci, mi-am dat seama mult mai târziu de puterea cuvintelor.”, a spus Bob Rădulescu în cadrul unei conferințe CreativeMornings Cluj.

Puterea cuvintelor este inestimabilă

Actorul a mai povestit un moment fantastic pe care l-a trăit și care apoi l-a schimbat total. La doar 21 de ani a plecat în Statele Unite timp de o vară cu programul „Work&Travel”. Acolo a lucrat într-o stațiune unde vedeau cele mai mari vedete de la Hollywood, printre care și Arnold Schwarzenegger alături de familia sa.

Timp de o săptămână Bob a fost cel care l-a servit constant pe celebrul actor, care în mod uimitor se purta foarte politicos cu el. În ultima zi de muncă, deși conform politicii companiei, nu avea voie să abordeze vedetele Bob l-a rugat pe Arnold să facă o poză cu el. Starul din Terminator a acceptat cu zâmbetul pe buze spunându-i că este unul dintre cei mai minunați tineri pe care i-a întâlnit. Acele cuvinte i-au rămas în suflet lui Bob, iar mai târziu a mărturisit că au început să dea roade.

„Nu știi niciodată omul de lângă tine prin ce trece. Vreau să știți că în fiecare secundă a vieții voastre puteți împinge un om în prăpastie cu cuvintele voastre. În același timp, îl puteți salva. Cuvântul. Dacă uitați tot, dar tot, să nu uitați că aveți o putere extraordinară cu cuvântul. Folosiți-l să faceți Rai.”

Educația poate schimba o națiune

Ca să înțelegem puterea cuvintelor, este nevoie desigur de educație. O educație ce trebuie făcută atât în familie, cât și în școli. Recent Bob Rădulescu a fost prezent în cadrul podcastului moderat de Radu Țibulcă unde a vorbit despre cum educația poate salva o națiune.

„Cred enorm de mult în educație, ca fiind singura care poate salva o națiune, exact tot lipsa educației o și îngroapă. Nu-ți trebuie dușmani externi. Lipsa educației! Educația se face acasă și de acasă începi. Fundația sunt părinții, care dacă sunt educați și vindecați ai șanse să izbutești în viață.

Dacă destinul te alege să te arunce într-o familie frământată de lipsuri, neajunsuri, lipsă de educației, moarte emoțională. Ăia care comentează pe net este posibil să fie morți emoțional. Nu au empatie, niciun pic de emoție, niciun pic de responsabilitate, implicare”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net