Noua cucerire a lui Bradley Cooper este un celebru model! Actorul este cu 20 de ani mai în vârstă. „Ea vrea să se apuce de actorie”

Relația dintre Gigi Hadid (28 de ani) și Bradley Cooper (48 de ani) se pare că trece la un alt nivel. Cei doi au fost surprinși împreună în New York, însă recent au făcut ceva ce nimeni nu se aștepta! Iată ce au dezvăluit sursele apropiate. 

Cum s-au cunoscut cei doi
Cum s-au cunoscut cei doi

Cum s-au cunoscut cei doi

După ce cei doi au fost văzuți întorcându-se sâmbătă la New York în aceeași mașină, o sursă a declarat pentru The Messenger că supermodelul a fost „cu siguranță interesată și entuziasmată" atunci când actorul premiat cu Oscar a invitat-o pentru prima dată în oraș. Mai mult cei doi au dus relația la un nou nivel.

Gigi i-a fost prezentată lui Bradley prin Irina [Shayk] și prietenii lor comuni din industrie", împărtășește sursa. „Gigi și Irina (fosta soție a lui Bradley) au fost apropiate de-a lungul anilor, în timp ce lucrau împreună, iar Gigi și Bradley au mai ieșit împreună înainte, dar a fost întotdeauna o relație amicală în contexte sociale. Gigi și Bradley au ținut legătura recent și se apropiau prin intermediul fiicele lor, când Bradley a invitat-o în oraș.", potrivit sursei citate.

„S-au văzut ocazional, dar este ceva foarte recent. Gigi a spus că nu își dorește o relație serioasă. Au multe în comun și amândoi se raportează la faptul că sunt părinți în industrie. Ea vrea să se apuce de actorie și este intrigată de perspectiva și îndrumarea lui Bradley. Este ceva foarte casual între ei în acest moment.", a mai adăugat sursa.

gigi hadid cannes getty jpg

Au petrecut prima noaptea împreună

Mai mult, cei doi se pare că se apropie tot mai mult. Conform informațiilor prezentate în podcastul Deux U, aceștia au petrecut noaptea la reședința cântăreței Taylor Swift din Watch Hill, Rhode Island, potrivit The Mirror.

Într-un interviu acordat People, o sursă apropiată celor doi a dezvăluit că ei încearcă să se cunoască mai bine, dar preferă să avanseze în relație cu prudență.

Se distrează împreună. Ea e independentă, are un program încărcat, zilele ei sunt pline de angajamente, așa că nu cred că va fi vorba despre ceva serios între ei”, a dezvăluit sursa respectivă pentru People.

Cei doi se pare că sunt foarte ocupați atât cu carierele, dar și cu viața de familie. Hadid în special este ocupată cu creșterea fiicei sale Kai pe care o are împreună cu Zayn Malik. În același timp se ocupă și de o colecție de haine pe care vrea să o lanseze. Probabil dorința de a intra în lumea actoriei a determinat-o să se apropie de Cooper, totuși poate relația se va transforma în ceva mai serios.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net