Irina Shayk şi Bradley Cooper s-au împăcat? Imaginea care lasă loc speculațiilor

Reconcilierea anului la Hollywood! Bradley Cooper (47 de ani) şi Irina Shayk (36 de ani) s-au pozat împreună la plajă, stârnind valuri de zvonuri despre o presupusă împăcare, la trei ani de la despărţire.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Se pare că cei doi au lăsat în urmă neînţelegerile din trecut şi au plecat împreună în vacanţă, în destinaţia exotică Bahamas.

Actorul şi manechinul au împreună o fetiţă, Lea De Seine Shayk Cooper (5 ani) şi au fost într-o relaţie timp de cinci ani, despărţindu-se în iunie 2019.

Citește și: Bradley Cooper, surprins în timp ce se săruta cu un bărbat 

Bradley Cooper, un adevărat Don Juan al Hollywood-ului

Bradley Cooper este un bărbat carismatic care întotdeauna s-a bucurat de zâmbetele prietenoase ale colegelor de platou. Iată ce actriţe au fost vrăjite, de-a lungul timpului de actorul american.

În luna decembrie a anului 2005, Bradley Cooper a întâlnit-o pe actriţa Jennifer Esposito cu care s-a logodit în luna octombrie. Nunta a avut lco în decembrie 2006, însă iubirea dintre ei nu a trecut testul timpului. Câteva luni mai târziu, în mai 2007, cei doi au divorţat.

După mariajul nereuşit Bradley şi-a găsit liniştea în braţele actriţei Cameron Diaz, însă nici povestea lor nu a fost una cu final fericit. Între 2007 şi 2008 au format un cuplu, apoi au hotărât să se despartă în termeni amicali.

Între anii 2008 şi 2009 actorul a petrecut clipe frumoase şi şi-a exprimat afecţiunea faţă de directoarea de casting Isabella Brewster.

Vezi și: Bradley Cooper, declarații despre presupusa idilă cu Lady Gaga 

În perioada 2009-2011 Renee Zelleweger s-a bucurat de atenţia actorului. Anul 2011 a fost unul încărcat pentru Bradley Cooper,căci doamnele care i-au trecut pragul casei nu au fost deloc puţine. Potrivit zvonurilor, Olivia Wilde, Jennifer Lopez, Melanie Laurent şi Zoe Saldana se numără printre cele care au petrecut clipe intime alături de acesta în cursul anului 2011.

Între 2013 şi 2015 Suki Waterhouse a fost cea căreia actorul îi făcea declaraţii de iubire. După separarea de aceasta Bradley a întâlnit-o pe Irina Shayk, care la rândul său abia încheiase o relaţie cu Cristiano Ronaldo. La finalul anului 2015 cei doi au recunoscut că formează un cuplu, Irina a devenit mama unei fetiţe doi ani mai târziu. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net