Vedete în prima zi de școală! Le recunoști? „Eram aşa de mică încât îmi puneam caiete pe scaun, sub mine, ca să ajung la masa de scris”

Ultima actualizare:

Prima zi de școală a trecut de mult pentru vedetele noastre, însă amintirile rămân! O mulțime de vedete au această zi specială imortalizată și au decis să împărtășească pozele și cu fanii lor. Iată cum arătau cele mai cunosute vedete de la noi în cea mai importantă etapă din copilăria lor, de la Loredana Groza la Alex Velea!

Vedete în prima zi de școală
Vedete în prima zi de școală

Vedete în prima zi de școală

În urmă cu ceva timp, Alex Velea spunea că nu va uita niciodată prima zi de şcoală: „Îmi amintesc cu drag prima zi de şcoală şi nu cred că o voi uita vreodată. Ţin minte că deja trecusem prin experienţa «grupei mari pregătitoate» şi de-abia aşteptam să aplic ce învăţasem.

Alex Velea în prima zi de școală
Alex Velea în prima zi de școală

Părinţii au ştiu să mă motiveze mereu, să-mi explice fel de fel de situaţii şi de-aia nu am avut probleme în a mă acomoda foarte repede cu colegii şi cu doamna învăţătoare. Doamna Briciu este cea care mi-a fost mentor în primele două clase.

Apoi a urmat doamna Gulian Aurelia, pe care o plăceam «în secret». Le salut şi le mulţumesc că mi-au îndrumat primii paşi înspre educaţie“, preciza vedeta, conform Adevărul.

Inna: „Eram aşa de mică încât îmi puneam caiete pe scaun, sub mine”

Inna în prima zi de școală
Inna în prima zi de școală

Inna a povestit acum ceva vreme că nu prea i-a plăcut școala însă adora muzic, motiv pentru care astăzi este o artistă de talie internațională: „Eram aşa de mică încât îmi puneam caiete pe scaun, sub mine, ca să ajung la masa de scris. Mie nu mi-a plăcut şcoala. Ce rost ar avea să zic că mi-a plăcut şcoala când acum profesorii mei se uită la televizor, iar ei ştiu adevărul”, recunoștea Inna în emisiunea lui Măruță.

Elena Gheorghe în prima zi de școală
Elena Gheorghe în prima zi de școală

Elena Gheorghe a fost o școlăriță model! Cu bentiță albă și uniformă albastră, Elena se încadra perfect în peisaj. „Prima zi de școală… acum mult timp cu același nas minuscul”, a fost mesajul pe care Elena la postat alături de poza din prima sa zi de școală pe rețelele de socializare. 

Monica Gabor, adorabilă în copilărie

Monica Gabor în prima zi de școală
Monica Gabor în prima zi de școală

Cât o priveşte pe Monica Gabor, care locuieşte în America alături de iubitului ei asiatic Mr. Pink, aceasta a învăţat la o şcoală generală din Bacău. Din poze remarcăm că a fost o adevărată frumusețe încă de mică, nu degeaba a ajuns model la vârsta adultă. Frumusețea se pare însă că a fost moștenită și de fiica sa Irinuca, la fel și ambiția, pentru că cea mică este pusă pe fapte mari.

Delia în prima zi de școală
Delia în prima zi de școală

Delia a fost rebelă încă de mică, după cum și recunoaște. Artista tunsă băiețește a spus la iUmor că mereu i-a plăcut să fie nonconformistă. Mai mult aceasta recunoaște că nu prea i-a plăcut să se joace cu fetele: „Eram rebelă şi în copilărie, nu este o foarte mare diferenţă. Cred că eram mai băieţoasă, făceam tot felul de tâmpenii, aveam multă energie, eram activă, dar nu cred că am creat probleme prea mari.”, a mărturisit Delia.

Smiley, în prima zi de școală

Smiley în prima zi de școală
Smiley în prima zi de școală

Smiley a făcut școala primară la Pitești, orașul său natal, într-un interviu pentru ProFM.ro, artistul spunea că se trezea foarte de dimineață pentru a ajunge la timp la școală: „Eram foarte entuziasmat că mă duc la școală, eram foarte speriat că nu știam pe nimeni. Îmi aduc aminte că a venit mama să mă ia. Știu că m-am așezat cu o fată în bancă, m-am orientat bine de atunci. Am stat cu ea până când s-a mutat din clasă. Era prin clasa a treia. N-am plâns, sigur n-am plâns”, a declarat Smiley.

Andreea Esca: „Învăţătoarea noastră era cea mai severă din şcoală”

Andreea Esca în prima zi de școală
Andreea Esca în prima zi de școală

Tunsă scurt, cu betiță albă una dintre cele mai iubite prezentatoare de știri din România era expresivă încă de mică! „Învăţătoarea noastră era cea mai severă din şcoală, dar şi cea mai bună. O cheama Maria Stavar şi îi mulţumesc cu această ocazie pentru tot!”, spunea ştirista într-un interviu acum ani de zile.

Vedete în prima zi de școală: Loredana

Loredana Groza în prima zi de școală
Loredana Groza în prima zi de școală

Loredana Groza a absolvit şcoala primară la Oneşti, oraşul ei natal, iar învăţătoare i-a fost chiar mama ei. Artista se pare că era super cochetă încă de mică: „Loredana a început şcoala la 6 ani, pentru că aşa era atunci. Mama ei a pregătit-o şi i-a fost şi învăţătoare timp de 4 ani. S-a simţit protejată, dar soţia mea nu i-a făcut favoruri, ci avea aceeaşi atitudine faţă de toţi elevii. Norocul învăţătoarei că a avut un copil care nu i-a făcut probleme. Lori a fost premiantă până în anii de liceu. Singura notă de 9 în activitatea ei şcolară a fost la Botanică”, spunea în urmă cu ceva timp pentru Click! Vasile Groza, tatăl vedetei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Banner Andreea Raicu
banner Anda Adam png
Banner Alin Panc
banner jador png
banner ioana nastase png
lavinia parva jpeg
image png
oana radu colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net