Vedetele au plecat în vacanțe peste hotare! Imagini de poveste

Se știe că perioada dintre Crăciun și Revelion este mai liberă pentru artistele de la noi. Cântărețele nu au atât de multe concerte și actrițele au mai puțin de lucru sau sunt în pauză de filmări. Click! a stat cu ochii pe vedetele noastre și a aflat că multe dintre ele sunt plecate din țară în vacanțe de vis! Aflați de la noi unde sunt Andra Gogan, Mara Oprea din "Adela", Oana Radu, Lora și Alina Eremia.

Alina Eremia se află în Paris Foto: Instagram
Alina Eremia se află în Paris Foto: Instagram

Singura dintre fete care a plecat la vreme mai caldă și mai frumoasă, în Egipt, este Mara Oprea (21 de ani), actrița principală din serialul "Adela". Vedeta a vrut să se relaxeze după filmările pentru serialul de la Antena 1.

Nu este în vacanță nici cu Alecsandru Dunaev, Mihai din serial, și nici cu Vlad Gherman alias Călin, despre care s-a spus că este iubitul ei. Ei bine, Mara Oprea este împreună alături de un actor, probabil coleg sau, cine știe, poate chiar iubit, căci spunea într-un interviu pe care ni l-a acordat că este îndrăgostită și este fericită. Acesta se numește Valentin Sichim, care este și el în aceeași perioadă în Egipt, fiind etichetat în cateva din postările frumoasei actrițe. Cum spuneam Mara nu este singura plecată din țară. Solista și vedeta tv Andra Gogan (23 de ani) se află zilele acestea în Germania împreună cu familia și prietenii, unde se distrează după un an plin de evenimente, de călătorii, lansări muzicale și lecții de dansuri pentru cei mici. Dar solista se întoarce după Revelion și își reia proiectele.

Alina Eremia și Lora au ales orașul iubirii

Și Alina Eremia (28 de ani) și Lora (39 de ani) sunt plecate în această perioadă! Artistele au ales Paris, în orașul etern al iubirii, unde nu au ratat niciun obicetiv turistic și s-au fotografiat cu turnul Eiffel, noaptea. Lora probabil a avut o pauză în programul ei încărcat și a fost dusă de Ionuț Ghemu Paris, pentru a se relaxa câteva zile. Și Alina Eremia a profitat de câteva zile libere după atatea filmări pentru "Masked Singer" de la Pro TV, unde a a fost personajul Panda și, împreună cu iubitul ei, Edi Barbu, au ajuns și ei în Franța ca să viziteze superba capitală a romantismului. Imaginile cu ei în orașul iubirii spun totul.

O altă vedetă plecată peste hotare este Oana Radu (28 de ani), care se află împreună cu soțul ei în Londra. Vedea povestea zilele trecute la Teo Show în emisiune că a primit un cadou de la soțul ei de 9000 de euro. Tocmai bine ca să îl cheltuie într-o vacantă specială pentru ea și partenerul ei, ultima probabil pentru anul acesta.      

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
cub matilda pascal cojocărița png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub gabriela marin denise pilafai png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
mariana moculescu jpg
cub theo rose anghel damian png
vladimir putin rusia
fabrica mustar tecuci jpg
image
image
image
image
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
cub matilda pascal cojocărița png