Verișoara lui Dani Mocanu s-a lansat în muzică! Uite cât de exigent este artistul cu tânăra

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

„Aschia nu sare departe de trunchi”! Este o vorbă din popor care i se potrivește perfect și Costinelei, verișoara lui Dani Mocanu. Tânăra s-a lansat recent pe piața muzicală și speră să rupă topurile cu piesele ce urmează să le lanseze.

Dani Mocanu afișează o imagine de bărbat dur, însă se pare că aparențele înșală, deoarece verișoara sa, Costinela l-a dat de gol.

„Cu Dani m-am înțeles mereu foarte bine, suntem verișori, este și normal. Suntem o familie și nu există nimic care să ne facă să nu ne înțelegem și să ajungem să ne certăm sau să nu ne mai vorbim.

Râdem, povestim, ne sfătuim, avem o relație foarte frumoasă. Piesa pe care am lansat-o recent…<Stăpâna>  a fost ceva inedit pentru mine! Dintr-o glumă am decis amândoi să îmi compună Dani o piesă care să-mi redea o imagine de fată rea, eu fiind total opus. Astfel că, Dani a creat un personaj ce l-a pus pe versuri pentru că se pricepe foarte bine la asta!”, a declarat tânăra pentru Click!

Dani Mocanu, un artist exigent

De asemenea, Costinela Toma ne-a mai dezvăluit că atunci când vine vorba de muncă (muzică – n.r) Dani Mocanu este foarte atent la fiecare detaliu în parte pentru ca totul să iasă perfect, deoarece piesele pe care le lansează să ajungă la inima publicului foarte rapid:

„În muncă este întotdeauna exigent și profesionist. Caută ca totul să fie perfect și este foarte serios. Și așa și trebuie. Pentru că întâi munca și rezultatele după care distracția”.

Click! spune

Dani Mocanu a intrat în atenția publicului după ce a lansat mai multe piese pe piața muzicală care au fost pe placul publicului. De asemenea, acesta este un artist controversat având în vedere că în ultimii ani acesta a fost implicat și în mai multe scandari printre care și cel dintr-o benzinărie, de anul trecut, unde a fost acuzat de tentativă de omor după ce a agresat fizic un bărbat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net