Dani Mocanu, interdicție de 5 ani în Târgu Mureș și amendă de 100.000 de lei

Cântărețul de manele Dani Mocanu și fratele său, Nando, au fost implicați într-un scandal la Târgu Mureș. Cei doi au bătut împreună cu mai mulți bărbați, o persoană, într-o benzinărie de la marginea Piteștiului. La întoarcerea din Italia, Dani și Nando au fost reținuți, în baza unui mandat pe numele lor.

dani mocanu

Manelistul a fost condamnat să plătească amendă de 100.000 de lei, echivalentul a 20.000 de euro, una dintre cele mai mari amenzi penale acordate în România de o instanță. Dar asta nu este tot, pentru că Dani Mocanu a mai primit și interdicția de a intra în Târgu Mureș, pentru că a amenințat un tânăr cu o armă albă, într-un club.

Citește și: Dani Mocanu, primele declarații după ce a primit 30 de zile de arest la domiciliu: „A lovit în disperare”

Ce părere are tatăl lui Dani Mocanu

Întrebat ce părere are despre scandalul în care sunt implicați cei doi fii ai săi, tatăl lui Dani Mocanu a mărturisit că își dorește ca justiția să ia decizia corectă și să nu le facă rău. Acesta a mai spus că Dani nu avea interdicție să părăsească țara .

Nu rata nici: Dani Mocanu și fratele său au fost arestați! Sunt acuzați de tentativă de omor

,,Eu am fost la aeroport să-mi iau băieții și i-a oprit acolo direct. Eu vreau să am încredere în justiție să-și facă treaba bine, că au și ei familie, au copii. Să se gândească la problemele vieții la fiecare om. Că dacă faci unui om rău acela vine peste tine și peste familia ta. A fost sub control judiciar după problema din Târgu Mureș, nu avea nicio interdicție să părăsească țara, are ceva cu Târgu Mureș să nu vină în oraș.

Hai să afli și: Probleme mari pentru Dani Mocanu! Ce decizie au luat anchetatorii

Am înțeles că ei aveau o filmare și ăștia au venit peste ei și îi provoacă. Mereu vin la mine diferite mașini care vor să facă ceva. Nu mai am încredere nici să merg pe stradă. Am fetiță, am copii și sunt disperat, faci totul pentru familia ta”, a declarat tatăl lui Dani Mocanu pentru România TV.

andreea mantea
horoscop jpg
tina turner jpg
cub gabi bădălău png
Schengen FOTO Shutterstock
cub Daniel Onoriu png
dorin cioaba 2 jpg
cub elena merișoreanu png
image
image
image
image
image
image
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png