Probleme mari pentru Dani Mocanu! Ce decizie au luat anchetatorii

Ultima actualizare:

Continuă problemele pentru Dani Mocanu, după incidentul violent petrecut într-o benzinărie din Pitești. Anchetatorii au luat o decizie importantă prividind bătaia cu bâte în care a fost implicat și manelistul.

Probleme mari pentru manelist! Foto: colaj/Facebook Dani Mocanu
Probleme mari pentru manelist! Foto: colaj/Facebook Dani Mocanu

Inițial, după incident, polițiștii au întocmit din oficiu un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. Ulterior, IPJ Argeș a anunțat că urmărirea se face și cu privire la o altă infracțiune mai gravă.

Duminică, 21 august, dosarul penal a fost extins și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

„Ca urmare a administrării probatoriului şi obţinerii constatărilor medico-legale provizorii, în cauză a fost dispusă extinderea urmăririi penale şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice", se arată într-un comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, conform Adevărul.

Dani Mocano, acuzat de tentativă de omor. Anchetatorii au schimbat încadrarea inițială

Scandalul cu bătaie în care a fost implicat și manelistul Dani Mocanu a avut loc în noaptea de 18 spre 19 august. Scenele șocante s-au petrecut într-o benzinărie din zona Podul Viilor, la ieșirea din Pitești spre Ștefănești și Mărăcineni.

În altercație au fost implicate mai multe persoane, iar un bărbat a ajuns la spital după ce fost lovit cu bâte. Victima nu a dorit, totuși, să depună plângere, motiv pentru care dosarul penal a fost deschis din oficiu.

Citește și: Dani Mocanu, la chef cu polițistul care l-a amendat 

„Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că la o stație peco din Pitești ar fi avut loc o stare conflictuală, în cadrul căreia un bărbat ar fi fost agresat. La momentul sosirii polițiștilor, la fața locului nu a fost identificată niciuna dintre persoanele implicate, iar ulterior persoana agresată s-a prezentat la o unitate medicală.

Polițiștii au întocmit din oficiu un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, iar în cauză se desfășoară cercetări, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, precizează, după incident, IPJ Argeș.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
banner Vladuta Lupau png
image
actualitate.net
image
actualitate.net