Dani Mocanu, primele declarații după ce a primit 30 de zile de arest la domiciliu: „A lovit în disperare”

Se pare că celebrul Dani Mocanu nu poate sta departe de belele. Acesta se află în arest la domiciliu, iar fratele acestuia, Nando Mocanu, a primit o pedeapsă mai drastică după incidentul de la benzinăria din Pitești.

Dani Mocanu a făcut primele declarații după ce a primit 30 de zile de arest la domiciliu
Dani Mocanu a făcut primele declarații după ce a primit 30 de zile de arest la domiciliu

Cei doi frați sunt cercetați într-un dosar pentru tentativă de omor. Dani Mocanu a mulțumit miercuri seară tribunalului Argeș, cu toate că decizia luată de aceștia nu a fost una foarte favorabilă pentru cei doi frați Mocanu.

Vezi și: Dani Mocanu, pedeapsă definitivă pentru că a instigat la ură împotriva femeilor 

Dani Mocanu, din nou în atenția autorităților! Interpretul este în arest la domiciliu într-un dosar de tentativă de omor!

Dani Mocanu a primit 30 de zile de arest la domiciliu, în timp ce fratele acestuia a primit 30 de zile de arest preventiv. Dani Mocanu susține că fratele său a acționat în legitimă apărare și „a lovit în disperare”.

„A lovit fratele meu în disperare că asta este, s-a autoapărat, a lovit în disperare. Va plăti dacă se va considera până la final că se va reţine această infracţiune”, a precizat Dani Mocanu, conform Antena3.

Cei doi frați Mocanu aveau câte un mandat pentru audieri, emise pe numele acestora. În consecință, cei doi au fost întâmpinați de autorități la aeroportul Otopeni după ce aceștia s-au întors din Italia. Dani și Nando au fost duși la Parchetul de lângă tribunalul Argeș.

Incidentul a fost surprins de camere de filmare dintr-o benzinărie și sunt folosite ca și probă la dosar. Deși inițial acuzația a constat în loviri și alte violențe, s-a ajuns la acuzații de tentativă de omor după ce victima a ajuns la spital cu răni grave.

Victima se află încă la spital cu fractură craniană. Acțiunea penală a avut loc în noaptea dintre 18 și 19 august 2022 în Pitești. Atunci, Dani Mocanu, fratele acestuia și mai mulți indivizi au asaltat un cetățean folosindu-se de forța brută dar și niște bucăți de scândură.

Citește și: Dani Mocanu, la chef cu polițistul care l-a amendat 

Acest incident nu a fost unul izolat. Dani Mocanu era deja în vizorul autorităților după o acuzație de tulburare a liniștii și ordinii publice la sfârșitul lunii iulie. Acesta ar fi amenințat un individ cu un cuțit în club, fapt care a dus la o percheziție, audieri și punerea în libertate a acestuia pe durata cercetărilor.

Anul trecut, Dani Mocanu a fost condamnat la 6 luni de închisoare cu executare, sentință de care a scăpat la apel. Acesta a fost însă obligat să plătească o sumă de bani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net