Dani Mocanu, certat cu legea. Polițiștii fac percheziții la casa cântărețului

Daniel Mocanu, interpret de manele, a ajuns din nou în atenția oamenilor legii. Polițiștii desfășoară percheziții în data de 28 iulie la locuința acestuia din Argeș. 

Dani Mocanu a intrat, din nou, în atenția polițiștilor
Dani Mocanu a intrat, din nou, în atenția polițiștilor

Dani Mocanu face ce face și reușește să ajungă față în față cu polițiștii. De data aceasta, locuința sa din Argeș este percheziționată, ca urmare a unui dosar de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și port de obiecte periculoase. 

Artistul a fost filmat în timp ce amenința un tânăr cu un cuțit, într-un club din Târgu Mureș. Imaginile au fost distribuite în mediul online, iar polițiștii s-au sesizat din oficiu. Ajunși la casa din Argeș a manelistului, polițiștii și jurnaliștii veniți pentru a relata evenimentul au fost întâmpinați ostil de către frații solistului. 

Citește și: Dani Mocanu, la chef cu polițistul care l-a amendat 

Dani Mocanu este certat cu legea. Nu este la prima abatere 

Nu este pentru prima dată când Dani Mocanu intră în atenția oamenilor legii, după ce are o atitudine nepotrivită. În anul 2017, el a fost arestat și pus sub acuzație în cadrul unei acțiuni organizate de DIICOT Dâmbovița, sub acuzarea de conducerea unui grup infracțional organizat, specializat în proxenetism, spălare de bani și trafic de persoane. El și 11 alți bărbați au fost acuzați de faptul că ar fi trimis mai multe tinere să practice prostituția în Marea Britanie și Irlanda. 

În anul 2020, a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de incitare la ură sau discriminare, după ce a fost reclamat la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Motivul?

Distribuise în mediul online o melodie care instiga la violență împotriva femeilor. Tot în anul 2020, Dani Mocanu a lansat o melodie care a stârnit un val de reacții negative. În clipul cântecului apărea un leu subnutrit, plin de răni. 

Vezi și: Dani Mocanu s-a fotografiat cu un pui de căprioară și ironizează forțele de ordine 

După apariția imaginilor șocante, Dani Mocanu s-a scuzat în mediul online, dar nu așa cum ne-am fi așteptat. A susținut că leul a avut parte de condiții mai mult decât decente în perioada filmărilor și că nu i-a lipsit absolut nimic!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net