Dani Mocanu și fratele său au fost arestați! Sunt acuzați de tentativă de omor

Dani Mocanu și fratele său, Nando, au fost reținuți miercuri dimineață, pe 24 august, după ce săptămâna trecută a au fost implicați într-o altercație care a avut loc într-o benzinărie. 

Dani Mocanu a fost arestat
Dani Mocanu a fost arestat

Dani Mocanu are din nou probleme cu legea. Cântărețul de manele și fratele său au fost reținuți la întoarcerea din Italia, în baza unui mandat emis pe numele lor. În urmă cu o săptămână, Dani Mocanu și mai mulți bărbați au bătut o persoană într-o benzinărie de la marginea Piteștiului.

Citește și: Dani Mocanu a mutilat un fotbalist 

Martorii au sunat autoritățile, dar când acestea au ajuns la fața locului nu au găsit nici agresorii, nici victima. Ulterior, victima s-a prezentat la spital, cu multiple răni.

Inițial procurorii au deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi loviri sau alte violenţe, dar având în vedere rănile pe care victima le avea, s-a hotărât că fapta poate fi încadrata ca fiind tentativă de omor.

Vezi și: Dani Mocanu, pedeapsă definitivă pentru că a instigat la ură împotriva femeilor 

Nu este prima dată când Dani Mocanu are probleme cu legea

În iulie 2022, Dani Mocanu a fost filmat în timp ce amenința un tânăr cu un cuțit, într-un club din Târgu-Mureș. Filmulețul a devenit viral pe TikTok, iar autoritățile s-au sesizat. Casa cântărețului a fost percheziționată ca urmare a unui dosar de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și port de obiecte periculoase.

„În urma apariţiei în spaţiu public a unor imagini, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, în cadrul dosarului penal, au efectuat o percheziţie domiciliară, în localitatea Ștefănești, județul Argeș, la domiciliul unui bărbat de 29 de ani”, a declarat la acel moment Alexandra Petrovici, purtător de cuvânt IPJ Mureș.

Ar putea să te intereseze și: Dani Mocanu a petrecut cu polițistul care l-a amendat 

În 2017, manelistul a fost acuzat de conducerea unui grup infracțional organizat, specializat în proxenetism, spălare de bani și trafic de persoane. Acesta și alți bărbați ar fi trimis mai multe tinere să practice prostituția, în diferite țări din Europa. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net