VIDEO Click! a fost cu Cove la raliu! Ce femeie i-a dat fiori reci pe pistă?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

A făcut-o și pe asta! Gabriel Coveșeanu, alias Cove, a fost co-pilot pentru o zi și s-a urcat pentru prima dată în viață într-o mașină de curse, alături de o femeie pilot. Cove a fost corupt de pilotul Cristiana Oprea, care l-a făcut câteva ture bune de circuit pe prezentatorul de la Prima TV.

Cove, senzații tari pe circuit Sursa: Alina Erimia
Cove, senzații tari pe circuit Sursa: Alina Erimia

Gabriel Coveșeanu și-a luat inima în dinți și a participat în această dimineață la prima sa cursă pe un circuit profesionist de raliuri. A fost practic, în premieră, copilot, el lăsându-se înduplecat cu greu să se urce în mașina pilotului de raliu Cristiana Oprea.

Chair dacă este șofer de ani de zile, Cove nu gustă foarte tare adrenalina, nefiind vitezoman din fire, ci, mai degrabă, un șofer prudent, fără incidente în trafic.

Cove: „Eu mereu mi-am lăsat viața în mâinile femeilor"

Cove a rezistat eroic două ture pe circuitul de la Amckart,din Tunari, alături de pilotul profesionist Cristiana Oprea. Click! a fost aoclo și i-a luat câteva impresii la cald prezentatoului emisiunii Flash Monden, de la Prima TV.

Nu am mai încercat asta în viața mea. E prima dată când mă urc într-o mașină de curse cu un pilot profesionist și, mai ales, că e și femeie. Nu am mai fost în viața mea la raliu.

Mărturisesc că mi-e puțin frică, sper să scap cu viață. Eu mereu mi-am lăsat viața în mâinile femeilor! Și, uite-mă, sunt bine!

Eu sunt șofer exemplar! De 20 de ani am permis de conducere și nu mi l-a ridicat niciodată. N-am făcut niciun accident, nici măcar o amendă pentru viteză nu am.

Nu sunt fan mașini de lux. Am și eu o mașină de familie acolo, ca tot omul. Cel mai departe am mers până în Franța cu ea. Mai merg în vacanțe și cu mașina. Sunt șofer de cursă lungă, a mărturisit Cove, în exclusivitate, pentru Click!

Cove nu renunță la raliuri!

După ce a terminat cele două ture de circuit, Cove s-a declarat încântat de această experiență, pe care ar vrea să o mai repete în viitor.

Nu a fost chiar așa de rău. Ba, chiar pot să spun că mi -a plăcut. Poate mai vin. Nu sunt nici o chiar așa de sperios de felul meu”, a mai spus Cove.

Gabriel Coveșeanu (47 de ani) este unul dintre cei mai cunoscuți și mai carismatici prezentatori din showbiz-ul românesc. Pe când doar avea 25 de ani, Cove a devenit ajutorul Andreei Marin, în emisiunea „Surprize, surprize”, de la TVR. A fost, practic, asistentul Andreei și mâna ei dreaptă, în show. Emisiunea cu Andreea Marin a constituit rampa lui de lansare în televiziune.

În septembrie 2021, actorul a trecut de la Pro TV unde prezentat emisiunea „Vorbește lumea”, la Prima TV, unde prezintă alături de Diana Bart, emisiunea ”Flash Monden”. Actorul a mai prezentat, în trecut, la Prima TV și emisiunea ”Mama mea gătește mai bine”.

Gabriel Coveșeanu are o familie cu care se mândrește. Actorul este căsătorit din 2013 cu Florentina Ene și are doi băieți, Bogdan și Răzvan.

Cristiana Oprea este una dintre cele mai bune femei pilot de raliuri din România, iar incendiul de la „Colectiv” i-a schimbat destinul. Tânăra și-a pierdut o persoană dragă în acea seară fatidică, în care ar fi trebuit să se afle și ea în clubul cuprins de flăcări.

După tragedie, ea a renunțat să profeseze în domeniul în care era specializată, arhitectura, și a luat-o de la zero în Motorsport. În prezent, concurează în Campionatul European de Raliuri, iar visul ei este să ajungă în cel mondial.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
Kirk Douglas și Sergiu Nicolaescu Studiourile Buftea jpg
FotoJet (28) jpg
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net