Cove, vacanță spontană cu soția. Unde au făcut shopping la reduceri

Ultima actualizare:

Unii - în țări exotice, alții - în capitale europene. Vedetele au preferințe diferite în ceea ce privește vacanțele de iarnă, iar Cove ne anunță că s-a bucurat de o escapadă la Roma. Prezentatorul de la Prima TV a fost cu soția lui și s-a bucurat de timp prețios în doi.

Cove, vacanță la Roma. Foto: arhivă personală
Cove, vacanță la Roma. Foto: arhivă personală

Gabriel Coveșeanu și Florentina Ene, de profesie medic, au avut ocazia să plece câteva zile doar ei doi, fără copii. Prezentatorul emisiunii "Flash Monden", de la Prima TV, și-a luat soția și a fugit într-o scurtă, dar romantică vacanță la Roma. S-au relaxat, s-au plimbat și nu au ratat o sesiune de shopping pe Via Corso.

A fost un weekend prelungit, am vrut să ieșim un pic în afară, doar noi doi. Pe 2 ianuarie stăteam de vorbă și am zis: “hai să mergem undeva!” Și așa am ales Roma, un oraș pe care l-am văzut de multe ori și pe care îl îndrăgesc”, spune vedeta Prima TV.

Cove: "Am mâncat bine și am profitat de sezonul de reduceri"

Cove a avut parte și de o întâlnire surpriză la Roma, cu Papa Francisc. “Duminică, am ieșit în Piața San Pietro și era plin de oameni. Ca în vremurile de dinainte de pandemie. Chiar mă miram să văd atâta lume într-un loc. Apoi, am înțeles. De la un geam, Papa Francisc rostea o rugăciune. A fost un moment unic, care mi-a umplut inima de bucurie.”

Cove spune că vremea a ținut cu ei, au avut parte de temperaturi de 17 grade Celsius, așa că au luat magazinele la pas și s-au bucurat de reducerile din această perioadă. “Am mâncat bine, nu m-am grăbit nicăieri să văd obiective turistice, am preferat de data asta relaxarea. Și am profitat de sezonul de reduceri. La Roma, toată lumea poartă masca pe stradă, foarte rar vezi fără mască și mulți au FFP2”, a mai spus Cove.

Cove are doi băieți minunați
Cove are doi băieți minunați

Soția lui Cove este medic ginecolog

Gabriel Coveșeanu și Florentina Ene s-au căsătorit civil în octombrie 2013, după o relație de 3 ani. Frumoasa șatenă este o prezență discretă, care preferă să nu se expună, fiind de profesie medic ginecolog. Cei doi au împreună un băieţel, pe Bogdan Matei.

Soţia mea are o inteligenţă emoţională fantastică, iar atunci când există ceva care nu-mi place, primul lucru pe care îl face e să se pună în locul celuilalt. Soţia mea lucrează în domeniul medical. Noi ne permitem să greşim în meseria noastră, nu omorâm pe nimeni, dar în zona medicală nu-ţi permiţi să te joci. Ea e medic ginecolog. Ea este cea care mă susţine. Dacă am cea mai mică întristare, suferinţă, are un umăr şi pentru mine”, povestea Gabriel Coveşeanu la emisiunea „Dincolo de aparenţe”.

   Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net