INTERVIU Cove, despre plecarea de la PRO TV: "Via╚Ťa este plin─â de ┬źSurprize, surprize┬╗"

12 septembrie 2021
image
Cove s-a mutat la Prima TV

Gabriel Cove╚Öanu (47 de ani), alias Cove, s-a ├«ntors la Prima TV, unde a mai prezentat al─âturi de Horia V├«rlan emisiunea "Mama mea g─âte╚Öte mai bine". De data aceasta o va avea partenera pe Diana Bart, la "Flash monden", show care va ├«ncepe luni, 13 septembrie. Ne-am ├«nt├ólnit cu Cove fix ├«n ziua ├«n care s-a anun╚Ťat mutarea lui la Prima, la premiera filmului "Pup-o, m─â! 2: Mireasa nebun─â", a╚Öa c─â am povestit, la cald, despre plecarea de la PRO TV.

Cove: Da, am mai fost la "Mama mea gătește mai bine". Era o emisiune culinară, un concurs jurizat de Horia Vîrlan. Eu am început primul sezon și emisiunea a mai continuat după mine.

  • Ne-ai luat prin surprindere cu mutarea asta de la Pro TV, de la "Vorbe╚Öte lumea".

├Än via╚Ť─â sunt tot felul de momente, cum spunea o mai veche prieten─â de-a mea, via╚Ťa este plin─â de "Surprize, surprize". (n.r. Cove ╚Öi Andreea Marin au lucrat ├«mpreun─â la emisiunea Surprize, surprize┬╗)

  • V─âd c─â nu te la╚Öi de surprize!

Nu m─â las... Cred c─â schimb─ârile ├«n via╚Ť─â sunt binevenite ╚Öi e un moment bun pentru fiecare.

  • Ce te-a f─âcut s─â faci schimbarea asta?

Nu trebuie neapărat să fie un motiv anume să te facă să te schimbi, să faci o schimbare. Pur și simplu vine un moment când o iei pe un alt drum.

  • E╚Öti monden acum, ╚Öi cu jobul, ╚Öi ├«n seara asta, c─âci ne-am ├«nt├ólnit la avanpremiera filmului "Pup-o, m─â! 2". Ai putea s─â fi un subiect pentru emisiunea ta.

Da, de ce nu? Eu sunt convins c─â vom reu╚Öi, eu ╚Öi Diana Bart, noua mea coleg─â, s─â ├«i cucerim pe telespectatori ╚Öi s─â le aducem ├«n fiecare sear─â informa╚Ťii pl─âcute, utile, mondene despre noi ╚Öi despre al╚Ťii.

image
  • Apropo de noua ta coleg─â, e╚Öti ├«nconjurat numai de femei sexy.

Să fie asta un destin al meu... (râde)

  • ╚Üi se pare ceva greu la noul t─âu rol ├«n emisiunea de la Prima TV?

Nu, nu mi se pare greu. Pe Diana am cunoscut-o ├«n urm─â cu mul╚Ťi ani, c├ónd eram la Prima TV, am ╚Öi fost invitat ├«ntr-o emisiune pe care o f─âcea ea la momentul acela, emisiune ├«n care ea g─âtea. Am descoperit atunci c─â suntem pe aceea╚Öi lungime de und─â. Nu ne g├óndeam c─â vom ajungem s─â lucr─âm ├«mpreun─â, cu toate c─â ne doream lucrul acesta. Iat─â, de azi sunt acolo.

  • Ce-╚Ťi fac b─âie╚Ťii? A╚Ťi avut vacan╚Ť─â?

Am avut vacan╚Ť─â, se preg─âtesc de ╚Öcoal─â. Am fost pe litoralul rom├ónesc, pentru c─â a fost o var─â cu incertitudini vizavi de depl─âsarile ├«n str─âin─âtate, mai ales ├«n privin╚Ťa copiilor. Nu ╚Ötiam la ├«nceputul verii dac─â anumite destina╚Ťii vor impune restric╚Ťii pentru copii sau vor fi probleme la ├«ntoarcerea ├«n ╚Ťar─â ╚Öi am preferat s─â mergem la mare la noi. ╚śi acum ne preg─âtim de ╚Öcoal─â, de clasa preg─âtitoare, cu cel mic. Cel mare ├«ncepe ╚Öcoala. Ei ├«ncep ╚Öcoala pe 13 ╚Öi eu ├«ncep emisiunea pe 13 septembrie.

  • Ce-╚Ťi face frumoas─â so╚Ťie?

Foarte bine, este mai emo╚Ťionat─â de ├«nceperea ╚Öcolii dec├ót este fiul ei. ╚śi eu, trebuie s─â recunosc c─â am emo╚Ťii. Abia a╚Ötept data de 13 septembrie, care este o dat─â important─â, pentru c─â ├«ncepe ╚Öcoala ╚Öi eu ├«ncep "Flash Monden" la Prima TV.  Suntem de luni p├ón─â vineri, de la 19.30, ╚Öi duminic─â la aceea╚Öi or─â, la Prima TV!

Citește și:

Cove se ├«ntoarce la Prima TV! Va face echip─â cu Diana Bart la ┬źFlash Monden┬╗

Cub Lauren╚Ťiu Reghecampf jpeg
florin calinescu png
Kate Middleton3 jpg
anamaria prodan (3) jpg
reghe corina caciuc jpeg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
MicrosoftTeams image (12) png
FotoJet (10) jpg
Simon Cowell jpeg
roxana blagu jpeg
mircea eremia jpg
4 dana rogoz jpg jpeg