Violeta Bănică, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Radu Bănică, fratele mai mare: „Noi nu ne cunoșteam”

Andreea Marin are cu ce se mândri. Și-a crescut fiica, pe Violeta, așa cum a știut mai bine, astfel că astăzi culege roadele muncii sale. Recent, tânăra a vorbit deschis și sincer despre relația pe care o are cu fratele mai mare, Radu Ștefan Bănică, rezultat dintr-o relație din tinerețe a artistului. 

Violeta și Radu Bănică / foto: Social media
Violeta și Radu Bănică / foto: Social media

Din cele mai recente declarații oferit presei reiese faptul că Violeta și Radu au o legătură specială, semn că au reușit să-și clădească o relație soră-frate așa cum nu se putea mai bine. Ce a avut de spus Violeta despre relația ei cu fratele vitreg. 

Violeta, adevărul despre relația cu Radu, fratele mai mare

Recent, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. s-a declarat o soră mândră. A mărturisit faptul că relația ei cu Radu Bănică este una extrem de apropiată, menționând faptul că se sprijin reciproc constant. 

„Sunt foarte mândră de el. De la 0 la 13 ani noi nu ne cunoșteam, iar de la 13 în sus am devenit cei mai buni prieteni. Cred că ne-am maturizat amândoi și am realizat că ne avem unul pe altul. Ăsta e cel mai important lucru. Suntem așa drăguți.”, a declarat Violeta Bănică, la WOWnews.

Andreea Marin: „Trebuie să ai limite”

Vedeta dintotdeauna a mărturisit faptul că relația cu fiica ei este mai mult decât una mamă-copil, cele două fiind și foarte bune prietene. Recent, Andreea Marin a făcut o declarație prin intermediul căreia a mărturisit faptul că are mare grijă la modul în care gestionează relația cu Violeta. 

„Cred că răspunsul care dă bine la cameră că suntem mai întâi prietene, dar eu voi fi cinstită și voi spune că suntem mamă și fiică. Asta implică și prietenie, dar și responsabilitate. Odată pentru mine, pentru că nu pot să o las să greșească prea mult.

Sunt greșeli inerente și care fac parte din viață și care sunt lecții. Așa înveți, făcându-le, sunt greșeli care pot fi ireparabile și acolo părintele trebuie să prevină acele greșeli, să explice copilului, chiar cu riscul de a o fi ca o moară stricată, astfel încât să nu se ajungă la lucruri ce nu mai pot fi reparate. Deci, din perspectiva asta, îmi e greu să cred că poți fi pur și simplu ca un prieten de la școală. N-ai cum.

Ai o responsabilitate, ai o experiență mult mai vastă. Uneori această experiență te poate ajuta pe tine și pe copilul tău, alteori ai o lacună în a avea experiența tinerilor de azi. Tu știi cum a fost copilăria ta, tinerețea, încerc să aflu provocările de azi, îmi dau silința să întreb mereu și să aflu ceea ce nu cunosc, ca să o pot înțelege și fi alături de ea. Un tânăr care nu are o experiență de viață și nu știe ce pericole pot să apară după colț, trebuie să înțeleagă că are parte la vârsta sa și de limitări și ele sunt firești.

Trebuie să ai limite. Nu faci la 15 ani ce trebuie să faci după 18, generic vorbind. O dezvoltare armonioasă înseamnă un echilibru.”, a declarat Andreea Marin, la WOWnews.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Banner Elodia
Banner Gheorghe Turda
lottie moss profimedia jpg
Babasha provine dintr-o familie bună și  studiază muzica la Conservatorul din București
image png
Banner afaceri vedete
Banner Anamaria Prodan
image
actualitate.net
image
actualitate.net