Viorica de la Clejani a ajuns la Spitalul Universitar de Urgență! Ce a pățit solista? „Trei ore a durat operația”

Vineri 12 aprilie, Viorica, soția și partenera de scenă a lui Ioniță de la Clejani a ajuns la Spitalul Universitar de Urgență din București. Artista a suferit o intervenție chirugicală complicată la piciorul stâng. 

Viorica de la Clejani (51 de ani) suferă de varice, de mai mult timp, piciorul stâng fiind cel mai afectat. Artista stă mult în picioare pe tocuri la concerte, iar din cauza varicelor începuse să se deplaseze cu greu, durerile fiind foarte mari. A amânat operația atât cât a putut. 

Vineri 12 aprilie, soțul Ioniță a dus-o la Spitalul Universitar de Urgență, unde artista a fost supusă unei intervenții chirugicale complexe la piciorul afectat. 

Viorica s-a operat la piciorul stâng! „Trei ore a durat operația. Am auzit și am văzut tot!”

Artista a suferit o anestezie în coloana vertebrală, ceea ce a făcut să fie paralizată doar de la brâu în jos. A fost lucidă pe tot parcursul intervenției. 

„Am suferit o intervenție chirurgicală la piciorul stâng. Am fost jumătate anesteziată, am văzut tot și am auzit tot timp de 3 ore. Atât a durat operația! 

Doamnă doctor Matișan Eugenia, sunteți extraordinară, doamnă director Cora Pop, m-ați făcut să mă simt ca acasă, d-nă Bobocea Alina vă multumesc, d-le manager Cristoiu Cătălin, medic ortoped, ați fost alături de mine în tot acest proces. 

Mă înclin în fața domniilor voastre și vă mulțumesc din inimă!  Întâi e Dumnezeu și apoi dumneavoastră! Mulțumim asistenților și întregului personal!

Acum sunt bine, sunt acasă alături de soțul meu și de cățelușii mei, în luna de miere! Așa mi-au zis domnii doctori: <<Stai cuminte,cu picioru-n sus, nici o treabă prin casă, nici măcar o mâncare să nu gătești, ca să te recuperezi repede!>>”, a povestit solista de muzică de petrecere, pe pagina de socializare. 

Artista e decisă să respecte cu strictețe indicațiile medicilor pentru a se reface cât mai repede. Viorica și Ioniță de la Clejani își vor relua cântările în luna mai, chiar de Paște, artista anunțând o serie de evenimente.

„Așa voi face, că avem treabă frate: 5 mai, în seara de Paște, <<Concert Șmecher>> alături de Carmen Chindriș, la Oncești-Maramureș !

6 mai, în premieră la Vente- Gura Humorului un mega-concert! 12 mai- GrillFest- Lagoo Snagov, 17 mai-Beraria H….și tot așa! Să fim sănătoși că asta este cel mai important! Aveți grijă de sănătatea voastră!”, a mai spus Viorica. 

Viorica și Ioniță de la Clejani sunt împreună de mai bine de 30 de ani și fac o echipă foarte bună, atât în viață cât și pe scenă. Viorica a slăbit enorm în ultima vreme. Artista suferă de diabet și medicii i-au interzis să consume zahăr.

„Eu fac ce spun medicii. Nu mi-aș fi dorit să slăbesc pentru că eu mă simt bine în pielea mea. Nu mai mănânc zahăr. 

Mi-a zis doctorul așa: cu cât mănânci mai mult, cu atât te duci mai repede. Pentru o viață sănătoasă mâncați cât mai puțin. Cât mai puțin și sănătos”, a spus solista de la Clejani, la Pro Tv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net