Viorica de la Clejani, aniversare cu fast! Vedeta a împlinit 51 de ani

Ultima actualizare:

Viorica de la Clejani are viața la care a visat de mică! După ani de muncă, de nopți nedormite, pentru că trebuia să onoreze multele contracte de la concertele unde era invitată să cânte alături de taraful său, acum culege roadele.

Alături de soțul său, Ioniță de la Clejani, dar și de fiul lor, vedeta se află în aceste zile în Dubai, acolo unde se relaxează după o perioadă destul de încărcată pentru artiști.

În cele mai recente imagini postate de Fulgy pe contul său de Instagram putem vedea și cum și-a serbat ziua de naștere Viorica de la Clejani. Marți, 13 februarie, aceasta a împlinit 51 de ani. Se pare că, în vacanță, artista a ales să îi aibă alături pe fiul și pe soțul său.. Ba mai mult, din fotografiile publicate pe contul său de socializare putem vedea că cei trei au ieșit la o terasă să se relaxeze, iar în timpul discuției mai mulți angajați din acea locație au venit cu un desert, ce ținea locul unui tort, să îi cânte „la mulți ani”. Simpaticul Fulgy i-a cântat și el mamei sale, în timp ce filma tot ce se petrecea la masa lor.

Click! spune

Viorica de la Clejani este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică lăutărească din România. Cântăreața are o familie solidă întemeiată cu acordeonistul Ioniță de la Clejani cu care are împreună doi copii: pe Fulgy și pe Margherita ce îi iubește ca pe lumina ochilor din cap. Pentru succesul profesional pe care îl au acum Ioniță și Viorica de la Clejani au muncit zi și noapte și au petrecut ore în șir în studiourile de înregistrări pentru a lansa piese pe placul oamenilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image
actualitate.net
image
actualitate.net